Kosár
A kosár üres. kosár megtekintése
Split klíma készülék vásárlását tervezed?
Erre a rendeletre figyelj!
|Honnan tudod, hogy split klímát választottál-e?
A split szó angolul azt jelenti, hogy „osztott”, ez alatt pedig azt kell érteni, hogy a split klímák két részből, egy kültéri és egy beltéri egységből állnak. A ma kapható légkondicionáló berendezések többsége split klíma. Itt megnézheted a nálunk kapható split klímák listáját.

A split klímák előnyei
A split klíma legnagyobb előnye, hogy a zajkeltő alkatrészeket a kültéri egységben helyezik el, így a benti terekben a zajhatás minimális, ráadásul a hűtés során létrejövő hő is a külső térbe kerülhet. A split klímák további előnye, hogy számos helyre felszerelhetők.
|Minden, amit a kormányrendeletről tudni kell!
Az ENSZ Éghajlat Változási Keretegyezménye és annak Kiotói Jegyzőkönyve alapján 2015. február 18. napján hatályba lépett a fluortartalmú üvegházhatású gázokkal és az ózonréteget lebontó anyagokkal kapcsolatos tevékenységek végzésének feltételeiről szóló 14/2015. (II. 10.) Kormányrendelet alapján minden klímagázzal működő készülék esetén mind az értékesítőnek, mind a végfelhasználónak rendelkeznie kell egy végfelhasználói nyilatkozattal, mely tanúsítja, hogy a készülék telepítését arra képesítést és engedélyt szerzett vállalkozás végzi.
|Mit jelent ez pontosan?
A rendeletnek megfelelően csak akkor tudsz nálunk klímát vásárolni, ha a kitöltött, két eredeti példányban aláírt és lepecsételt végfelhasználói tanúsítványt postai úton beküldöd hozzánk vagy behozod szaküzletünk egyikébe.

A tanúsítványt a klímaszerelődnek kell kitöltenie, amiben arról nyilatkozik, hogy a nálunk vásárolni kívánt klíma berendezést felszereli Neked, és rendelkezik a rendeletben előírt képesítésekkel. Amennyiben a tanúsítvány vagy az azt kitöltő vállalkozás nem felel meg a követelményeknek, a készülék értékesítését kötelesek vagyunk megtagadni.
|Mit jelent ez a gyakorlatban?
Online áruházunkban
Amennyiben a vásárlást online rendelés útján bonyolítod le, úgy a rendelési folyamat során jelezned kell, hogy rendelkezel-e a rendeletben meghatározott végfelhasználói tanúsítvánnyal.
Ha már rendelkezel tanúsítvánnyal:

Nincs más teendőd, mint a két kitöltött, a telepítést végző vállalkozás által aláírt és lepecsételt, és általad is aláírt eredeti példányt elküldeni nekünk erre a címre:
  • Extreme Digital Zrt.
    Ügyfélszolgálat részére
    1033 Budapest, Reményi Ede utca 1-23.
Beérkezését, ellenőrzését, rendszerünkben történő rögzítését követően rendelésed státuszát fizethető vagy kiküldhető státuszra állítjuk és már útjára is indulhat a termék.
Ha még nem rendelkezel tanúsítvánnyal:

Amennyiben nem rendelkezel ilyen végfelhasználói tanúsítvánnyal, úgy lejjebb görgetve nyújtunk segítséget ennek gyors, kényelmes beszerzéséhez.
Szaküzleteinkben
Amennyiben a vásárlás szaküzletünkben történik, az üzletben felvett rendelés mellé az aláírt, lepecsételt dokumentumot az üzletben is leadhatod, melynek ellenőrzését, rendszerünkben történő rögzítését követően azonnal, ott helyben fizethető válik, tovább már semmilyen formában nem késlelteti a díjmentes kiszállítást.
Segítünk!
Whirlpool klíma vásárlása esetén, ha még nem rendelkezel tanúsítvánnyal, eladóink, valamint a Whirlpool Magyarország Kft. Országos Szervizhálózatának segítségével kiállítunk egy, a telepítést végző vállalkozás által kitöltött tanúsítványt a rendelésben található készülékre, és nem kell mást tenned, mint aláírnod a helyszínen. További részleteket a Whirlpool Magyarország által kiállított tanúsítványról lejjebb görgetve találsz.

Ha nem Whirpool klímát vásárolsz, akkor is nyugodtan gyere be hozzánk és segítünk kitölteni a termék adatait. Ami fontos, hogy a telepítés végző vállalkozás adatait, aláírását és pecsétjét már tartalmazza a dokumentum.
|Hogyan juthatsz ilyen tanúsítványhoz?
A végfelhasználói nyilatkozat formanyomtatványa letölthető ezen a linken, de Whirlpool berendezések esetére tudunk egy kényelmes, a gyári garancián felül további 2 év kiterjesztett garanciát kínáló megoldást!

Az online rendelési folyamat során jelezd számunkra, hogy nem rendelkezel végfelhasználói nyilatkozattal, így a rendelés véglegesítését követően a Whirlpool Magyarország kiállít egy tanúsítványt a rendelésben található készülékre, a szállítási nevedre és szállítási címedre, melyet pdf formátumban küld el számodra a rendeléskor használt felhasználói fiókodban rögzített e-mail címre.* Színesben nyomtasd ki és juttasd el hozzánk, ne fekete-fehérben.

Miért előnyös ez számodra?**
  • A rendeletben előírt telepítést végző vállalkozás által kitöltött tanúsítványhoz szinte azonnal hozzá jutsz, amibe már csak adataidat kell kitöltened, majd aláírnod és 2db eredeti példányban postai úton elküldened nekünk.
  • A területileg (hozzád legközelebb megtalálható) Whirlpool Márkaszerviz munkatársa rövid időn belül felveszi veled a kapcsolatot egyeztetés céljából, a regisztráláskor megadott telefonszámon.
  • A Whirlpool Márkaszerviz által telepített készülék esetén a gyári garancián felül további 2 év kiterjesztett garanciát kapsz a készülékre.
  • Az ország egész területén akár már bruttó 50.000 Ft-ért is megkaphatod a képesített vállalkozás által történő telepítés szolgáltatását.
|Mikor kapod meg az rendelésedet?
Rendelésed átadása a futárszolgálatnak függ a rendelt termék elérhetőségétől (készlet), a végfelhasználói tanúsítvány beérkezésétől, annak hiánytalan kitöltésétől. Ha minden rendben van, a beérkezéstől számított 1-2 munkanapon belül átadjuk a futárszolgálatnak, melyről online rendelés esetén e-mail, személyes vásárlás esetén pedig a futárszolgálat útján SMS-ben értesítünk.
*Amennyiben nem rendelkezel a Klíma rendeletben meghatározott végfelhasználói nyilatkozattal és ezt a fenti formában jelzed számunkra a rendelési folyamat során, ezen jelzéssel hozzájárulsz ahhoz, hogy a rendelésedben található személyes adataidat, az Adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően átadjuk a Whirlpool Magyarország részére. A rendelésben található személyes adatokat kizárólag a végfelhasználói nyilatkozat kitöltése céljából továbbítjuk a Whirlpool Magyarország felé, az átadott telefonszámra és e-mail címre reklámcélú anyagokat nem küldünk.

**Az akciós beszerelési ajánlat a Whirlpool Márkaszerviznél vehető igénybe visszavonásig, amennyiben az installáció 3 méter távolságon belül (a kültéri és a beltéri egység között a falon mérve) egy fal áttörésével, normál falszerkezet és átlagos körülmények között végezhető. Az ár tartalmazza a kültéri konzolt, a vízelvezető csatornát, a hűtéstechnikai szigetelt rézcsöveket, a falon kívüli kábelcsatornát, a szükséges elektromos szerelési anyagokat az egységek között illetve az áramellátási pontig másfél méteren belül, az egyszeri kiszállást és a munkadíjat. A beszerelési határidő a bejelentés rögzítését követő napon indul és a szerviz által jelzett kiszállási időpontig tart. Nem számít határidő-túllépésnek, amennyiben az ügyfél értesítése meghiúsul, az időpont-egyeztetés a szerviz érdekkörén kívüli okból sikertelen, illetve vis maior helyzet esetén. A fenti okokon kívüli, a szerviz érdekkörére visszavezethető esetleges határidő-túllépés esetén, a vásárló a szerelési díjra vetített jegybanki alapkamat kétszeresére, mint teljeskörű kártérítésre jogosult.

A Márkaszerviz által installált készülékre 3 év (36 hónap) teljeskörű jótállás érvényes, amelynek elengedhetetlen és elválaszthatatlan feltétele a regisztráció illetve az évenkénti karbantartás. A karbantartás éves költsége 8.990 Forint (bruttó) kiszállással, segédanyaggal.

Amennyiben az évenkénti karbantartást a Vásárló nem végezteti el, úgy kizárólag a törvény által előírt 1 év (12 hónap) jótállásra jogosult.
Normál falszerkezetek: gázbeton-, öntött beton-, vasbeton-, tégla-, rönk vagy gerenda-, szilikát-, könnyű falszerkezet
Normál körülmények: Beltéren legfeljebb 3 méter magasságig, kültéren 5 méter magasságig (létráról végezhető installáció).
Nem találtad meg, amit kerestél? Ügyfélszolgálat ›
Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.
Összehasonlításhoz jelöljön ki legalább két terméket!
A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?

Kérjük, várj!