Kosár
A kosár üres. kosár megtekintése
Hitelinformációk
Megláttad? Megvennéd? A megoldás az áruhitel!
Szolgáltatások  ›  Hitelinformációk
Álmaid termékéhez kedvező hitelkonstrukcióinkkal is hozzájuthatsz! Az igényelhető kölcsön forint alapú, havi részletei nem változnak a futamidő alatt, így jól tervezhetők és beilleszthetők a családi költségvetésbe. Az áruvásárlási kölcsön által nyújtott részletfizetés kiválthatja az előtakarékosságot és lényegében azonnal használhatod is a készüléket, nem kell hosszú ideig áhítozni rá!
|Az áruhitelről
Az áruvásárlási kölcsön (más néven áruhitel), lehetőséget biztosít számodra, hogy megvedd álmaid termékét, akkor is, ha arra nincs elegendő pénzed, vagy másra szeretnéd költeni, esetleg az eredetileg tervezettnél egy nagyobb értékű termékre vágysz. Az áruvásárlási kölcsön igénybevételével a pénztárcádhoz igazodva lehet kialakítani a havi kiadásokat.

Szaküzleteinkben eladóink és a részletfizetési kérdésekre szakosodott hitelügyintézőink segítenek a megfelelő finanszírozási változat kialakításában. Fontos tudnivaló, hogy az eltérő lehetőségek eltérő dokumentumigénnyel és befizetési elvárással járnak. Azt, hogy éppen milyen akciós lehetőség érhető el, szaküzleteinkben, szórólapjainkon, illetve honlapunkon tekintheted meg.
|Milyen futamidőre vehető igénybe?
Ha már tudod, hogy mennyit szánsz egy-egy új készülékre havonta, akkor a futamidő hosszának megválasztásával kialakíthatod azt a havi törlesztő részletet, amit kényelmesen, problémamentesen tudsz fizetni. Az igényelhető kölcsön forint alapú, havi részletei nem változnak a futamidő alatt, így jól tervezhetők és beilleszthetők a családi költségvetésbe.

Figyelem! A kölcsön odaitélése minden esetben a finanszírozó által elvégzett hitelbírálat függvénye. Az áruhitel kondíciói tekintetében a finanszírozó mindenkori hirdetményei az irányadóak. A THM mértéke a feltételek változása esetén módosulhat. További információkért fordulj helyszíni ügyintézőinkhez, vagy érdeklődj a finanszírozó ügyfélszolgálatánál!

Elfogadott hitelkérelem esetén, a helyszínen fizetendő (kezelési költség, önerő) összeg kiegyenlítése csak készpénzben lehetséges!
|ONLINE VAGY SZAKÜZLETBEN?
Válassz elérhető konstrukcióink közül Magyar Cetelem Bank vagy OTP Bank áruhitelt, akár saját önerő nélkül, rugalmas futamidővel!

Online
Teljeskörű online ügyintézés,
sorban állás nélkül,
már 25.000 Ft-tól igényelhető.
Tudj meg többet »

Szaküzleteinkben
Sikeres hitelbírálatot
követően azonnal hazaviheted
a kiválasztott terméket.
Tudj meg többet »
|Panasz bejelentés módjai
Amennyiben a közvetített szolgáltással kapcsolatban problémád merülne fel, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal! A panaszkezeléssel kapcsolatos bővebb információ itt!

Nem találtad meg, amit kerestél? Ügyfélszolgálat ›
Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.
Összehasonlításhoz jelöljön ki legalább két terméket!
A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?

Kérjük, várj!