Kosár
A kosár üres. kosár megtekintése
Sajtószoba
Hírek, cikkek, érdekességek az Extreme Digital háza tájáról
Főoldal › Sajtószoba
Hírek 2016-ból
|Leszállította az Extreme Digital a Black Friday-en vásárolt, tízmillió forintos motorcsónakot
A ZAR 59 Sport Luxury motorcsónak a vizek Ferrarijának számít: a tízmillió forintos hajót a tavalyi Black Friday-en beszerzési áron rendelhette meg vásárlója. A tizenegy személyes hajót egyedileg gyártották le Olaszországban, első próbaútját pedig Kismarosnál tette a Dunában az Extreme Digitalon eladott luxusmotorcsónak.
Tudj meg többet »
|Továbbra is az Extreme Digital a piacvezető e-kereskedő
A GKI Digital legfrissebb kutatása szerint továbbra is az Extreme Digital a legnagyobb forgalmú online kereskedő Magyarországon. Gyorsabban nőtt tavaly, mint a teljes iparág.
Tudj meg többet »
|Várkonyi Balázs lett az Év Fiatal Menedzsere
Az elmúlt időszakban elért kimagasló eredményei nyomán a Menedzserek Országos Szövetségének pályázatán Várkonyi Balázst, az Extreme Digital alapító-ügyvezetőjét választották 2015-ös év fiatal menedzserének. A vállalat tavaly közel 25 százalékkal növelte árbevételét, 80 százalékkal több csomagot továbbított, mint 2014-ben.
Tudj meg többet »
Hírek 2015-ből
|Bővít és régiós hódításra készül az Extreme Digital
A világ egyik legjelentősebb bútorkereskedelmi cége, a Steinhoff International Holdings vállalatcsoport részesedést vásárol, és tervei szerint tőkeemelést hajt végre az Extreme Digitalban. Az akvizíció végrehajtását a Gazdasági Versenyhivatalnak is jóvá kell hagynia. A legnagyobb forgalmú magyar internetes kereskedést a jövőben is Várkonyi Balázs vezérigazgató és menedzsmentje fogja irányítani.
Tudj meg többet »
|Ha csak egy jelre vártál az olcsó vásárláshoz: újra Black Friday az Extreme Digital-nál!
Novemberben újból kedvezményes árakat kínáló Black Friday-t szervez az Extreme Digital. Az óriási árengedmények napja az Egyesült Államokból származik, de tavaly elsőként az Extreme Digital szervezte meg Magyarországon. Az idei fekete pénteken mintegy négyezer-féle termék lesz elérhető akár 70 százalékos árengedménnyel, az árucikkekre adott kedvezmény értéke összesen közel félmilliárd forint tesz ki.
Tudj meg többet »
|Ország Boltja 2015 Népszerűségi díj
Az Extreme Digital ötödik alkalommal lett a legnépszerűbb webáruház szórakoztató elektronika kategóriában, elnyerve a Szórakoztató Elektronika népszerűségi díját.
Tudj meg többet »
|Az Extreme Digital a legnagyobb magyar online áruház
A GKI Digital kutatásának eredményei szerint az Extreme Digital a legnagyobb forgalmú online kereskedés Magyarországon.
Tudj meg többet »
|Megújult az Extreme Digital üzlete
Az Extreme Digital július elsején megnyitotta a 250 m2-es alapterületű, üzletét a budapesti Mammut I. bevásárlóközpontban, amelyhez ugyanekkora raktár is tartozik. A modern üzletben minden a vásárlói élményről és kényelemről szól.
Tudj meg többet »
|Arany fokozatú Egészség Díjat kap 2015-re a Heim Pál Alapítványtól az Extreme Digital
Két alapítvánnyal is támogatói megállapodást kötött az Extreme Digital 2015-re: a Mesekórházzal és a Mosoly Alapítvánnyal is együttműködik a hazai megastore a következő évben.
Tudj meg többet »
Hírek 2014-ből
|Az Extreme Digital is MagyarBrands 2014 díjat kapott.
A MagyarBrands szakmai elnevezés, a legkiválóbb hazai márkák minősítését és bemutatását célul kitűző program. A MagyarBrands célja olyan magyar vonatkozású márkák díjazása, amelyek a magyar vállalkozások méltó képviselői lehetnek hazánkon kívül is. A MagyarBrands márkákhoz kapcsolt értékek olyan kézzelfogható előnyt jelentenek a magyar és nemzetközi piacon, amelyek révén a termékek megbízhatósága és elismertsége növekszik a vásárlók szemében.
Tudj meg többet »
|Megérkezett Magyarországra a Black Friday: hatalmas akciók csak 24 órán át
A 2013-as 2,5% után idén becslések szerint mintegy 3-4% lehet az online kereskedelem részesedése a teljes kiskereskedelmi forgalomban. Habár a növekedés mértéke jelentős, még mindig jelentősen elmarad az olyan fejlett nyugat-európai piacok eredményétől, mint például Anglia, ahol a kiskereskedelmi forgalom egytizede már az interneten zajlik. Az online vásárlás népszerűsítése érdekében Magyarországon először az Extreme Digital vezeti be a tengerentúlon már ismert és nagy sikert aratott Black Friday napot.
Tudj meg többet »
|Erősítheti a vásárlási kedvet az új e-kereskedelmi törvény
Az előírt 14 nap mellett az Extreme Digital 40 napos visszavásárlási garanciát biztosít
Tudj meg többet »
|Lendületben a hazai e-kereskedők
Jól sikerült az elmúlt év a hazai e-kereskedelmi piac szereplőinek, a kosaras rendszerben értékesítő webáruházak forgalma 40 milliárd forinttal nőtt, az online boltok harmadának 50 százalék fölötti mértékben bővült a bevétele. A szegmens egyik legnagyobb szereplője, az Extreme Digital Zrt. júniusban Szlovéniában is elindítja az netes értékesítést, majd a nyár végén Bulgáriában folytatják a terjeszkedést.
Tudj meg többet »
|Átadtuk a mobil lélegeztetőgépet a Magyar Gyermekmentő Alapítványnak
Az Extreme Digital- nál fontosnak tartjuk, hogy támogassunk olyan szervezeteket, akik nemes célokért küzdenek. Nemrégiben a Magyar Gyermekmentő Alapítvány munkatársainak adta át Várkonyi Balázs, az Extreme Digital ügyvezető igazgatója a cég adományát, egy mobil lélegeztetőgépet. Bízunk benne, hogy a lélegeztetőgép sok gyermeken fog segíteni!
|„A nagy hazai e-kereskedők külföldön is terjeszkednek”
Jelentősen bővült a múlt évben a hazai e-kereskedelmi piac legnagyobb szereplőinek forgalma, az adatok alapján elérkezett itthon is az online vásárlás korszak. Az Extreme Digital 2014 első félévében Szlovéniában és Bulgáriában folytatja a terjeszkedést.
Tudj meg többet »
Hírek 2013-ból
 • Az Extreme Digital is Superbrands 2013 díjat kapott Tudj meg többet »
 • „Kimondottan pozitív a vásárlói hangulat az év második felében a kiskereskedelmi piacon” – Várkonyi Balázs, az Extreme Digital ügyvezető igazgatója is nyilatkozott.
 • Az Extreme Digital is a MagyarBrands elismerésben részesült 2013-ban Tudj meg többet »
 • "Bizalomépítés, mint marketingeszköz" - 10 tanács sikeres internetes vezetőktől Tudj meg többet »
 • Pop-up üzletekkel könnyíti az Extreme Digital a karácsonyi bevásárlást Tudj meg többet »
 • Robbantottak idén a magyar webáruházak.
 • Minket is megkérdeztek a magyar e-kereskedelemről Tudj meg többet »
 • Bővít az Extreme Digital Tudj meg többet »
 • Nagyon fut az Extreme Digital szekere Tudj meg többet »
 • GPS adomány a Légimentőknek. Az Extreme Digital Zrt. a Medicopter Alapítványon keresztül két GPS készüléket adományozott a légimentőknek, melyet 2013. május 16-án adtunk át a budaörsi légibázison. Reméljük a készülékek segítségével az alapítvány hatékonyabban tudja végezni a munkáját, gyorsabban, pontosabban tud érkezni a balesetek helyszínére.
 • Támogatás a zavartalan nyári táborozáshoz! Az Extreme Digital Zrt. támogatást nyújtott a Napos Oldal a Sérült Emberekért Alapítvány számára, hogy a nyári táborozások helyszínein is zavartalanul végezhessék fejlesztő foglalkozásaikat. Reméljük ezzel a felajánlással segíteni tudjuk a Napos Oldal alapítvány kitartó munkáját!
 • Együttműködik az Extreme Digital és a PayPal Tudj meg többet »
Hírek 2012-ből
Hírek 2011-ből
 • Az Év honlapja 2011 - Különdíjas az Extreme Digital.
 • Ország Boltja 2011 - Általános műszaki cikkek kategóriában arany érmes az Extreme Digital. Tudj meg többet »
Korábbi megjelenések, hírek:
Extreme Digital arculati kézikönyv
Nem találtad meg, amit kerestél? Ügyfélszolgálat ›
Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.
Összehasonlításhoz jelöljön ki legalább két terméket!
A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?

Kérjük, várj!