Kosár
A kosár üres. kosár megtekintése

Ecovacs Deepoo D77 robotporszívó

Nagyobb kép Ecovacs Deepoo D77 robotporszívó

amit vásárlóink mondtak a termékről

 

Értékeld elsőként!

Cikkszám: 312281

 • Munkaidő egy feltöltéssel: 100 perc | 120 m2 takarítására alkalmas | 4 különböző takarítási mód

Garancia: 1 év

részletes leírás
tulajdonságok

2017.04.06.

149.990 Ft

 • Nem kapható

  A terméket már nem forgalmazzuk.

  Nézd meg mások milyen hasonló terméket vásároltak:

  részletes leírás

  Az ECOVACS elhozta Önnek Magyarországra az egyik legjobb minőségű robotporszívót, a DEEBOT-t. Fantasztikus újdonságunk az ECOVACS DEEBOT D77 2 AZ 1-BEN készülék, amelynek különleges dokkoló egysége képes a portartály automatikus ürítésére minden dokkoláskor. Ez a technológia még kényelmesebbé teszi a robotporszívó működését, amely így már nemcsak önállóan kitakarít, de még a portartályt is önállóan üríti ki. Önnek így nincs is más teendője, csak kb. hetente egyszer kiüríteni az automata portartályt.

  DEEBOT D77 2 AZ 1-BEN KÉZI PORSZÍVÓ

  Az automata portartály különleges kialakításának köszönhetően ÖNÁLLÓ KÉZI PORSZÍVÓKÉNT is használható. Egyszerűen távolítsa el az automata portartályt a dokkolóegységről, csatlakoztassa a tartozékként mellékelt porszívócsövet és kefét, vagy a szintén mellékelt egyéb szívófejeket, és máris használhatja saját kéziporszívóját. A csomagolás tartalmaz egy praktikus vállpántot, amelyet a készülékhez csatlakoztatva kényelmesen, vállra akasztva is tudja használni azt.

  Az ECOVACS DEEBOT robotporszívók az állandó tisztaság kényelmét és nyugalmát biztosítják az Ön számára is. Tisztán tartanak bármilyen sima padlót és rövid szálú szőnyeget, amit a minden modellnél megtalálható hatékony forgókefe és oldalkefe is garantál. A D77 modellnek nem jelent akadályt az állati szőr sem, és mivel az automata portartály több ürítést is garantál, egy szinte karbantartás mentes társ a mindennapokban.

  Biztonságos mozgás, hatékony tisztítás


  Az ECOVACS csúcskategóriás modellje a DEEBOT D77 összesen 45 biztonsági érzékelővel van felszerelve, amelyek biztosítják a magabiztos tájékozódást. A DEEBOT D77 így nem esik le a lépcsőn, nem ütközik a bútorokkal és egyéb akadályokkal. A biztonsági érzékelők felismerik a közeledő akadályokat, lelassítják a robotot, amely egy megváltoztatott útvonalon folytatja a munkáját.

  Azért, hogy minden körülmények között a lehető legjobb eredményt kapjuk, 4 különböző takarítási mód közül választhatunk. Az automatikus módban a porszívó több irányban, több módot kombinálva végez alapos takarítást. Ha egy-egy helyet a szenzorai segítségével szennyezettebbnek talál, intenzív takarításba kezd, amikor spirálvonal mentén mozog, hogy ne hagyjon takarítatlan felületet. A falmentén módban szorosan követi a fal, ill. a bútorok vonalát. A helyi tisztítás egy-egy szennyezettebb terület takarítására szolgál. Helyezze a porszívót a szennyezett területre, ahol intenzív takarításba kezd, amíg a területet fel nem takarítja, ezt követően leáll.

  Antibakteriális Ag+ bevonat


  A DEEBOT D77 nemcsak tisztán tartja környezetét, de antimikrobális és antibakteriális védelmet is biztosít. A különleges Ag+ ezüst nanorészecske bevonat a pozitív elektromos töltésű ezüst-ionoknak köszönhetően megakadályozza a mikroorganizmusok szaporodását.

  Virtuális fal


  Elzárhatunk területeket a porszívó elől átmenetileg is, amelyhez a virtuális fal a legjobb megoldás. A virtuális fal által kibocsátott jelet a porszívó érzékeli, így az általa lezárt területet elkerüli.


  Tovább a gyártói weboldalra...

  tulajdonságok

  összehasonlítás

  Ecovacs

  Robotporszívó

  akkumulátoros

  Beépített szenzor és navigációs rendszer, LCD kijelző, Távirányító

  oldalsó kefe, tartalék kefék, távirányító, töltőállomás

  arany

  1 év

  A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?
  Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.

  amit vásárlóink mondtak a termékről

  Ez a név fog megjelenni a hozzászólásnál (kötelező)

  Pl.: Könnyű használat, jó ár

  Pl.: Könnyen karcolódik, lassú menü

  Min. 6 karakter
  Az elküldött értékelés néhány percen belül jelenik meg az oldalon.

  • Kötelező megadni a nevet, ami legalább 2 karakter hosszú kell legyen!
  • Az értékelés szövege legalább 6 karakter kell legyen!

  Fórumszabályzat, moderálási elveink


  Összehasonlítás: 0 db termék
  Összeset törli
  Kijelöltek összehasonlítása
  Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.
  Összehasonlításhoz jelöljön ki legalább két terméket!
  A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?

  Kérjük, várj!