Kosár
A kosár üres. kosár megtekintése

David A. Solomon; Alex Lonescu; Mark Russinovich - Windows Internals - 1. rész

Nagyobb kép David A. Solomon; Alex Lonescu; Mark Russinovich - Windows Internals - 1. rész

amit vásárlóink mondtak a termékről

 

Értékeld elsőként!

Cikkszám: 235115

 

részletes leírás

Mennyiség: db

15.090 Ft
 • SZUPER HETES

  Igényelj Cetelem hitelkártyát és azonnal 7% kedvezménnyel vásárolhatsz szaküzleteinkben! Az ajánlat más kedvezménnyel összevonható.

  14.034 Ft-ért elvihető!

  További információ

  Raktáron

  • Személyes átvétel szaküzletünkben

   Azonnal foglalható és 3 munkanap múlva átvehető bármelyik szaküzletünkben. Hol van raktáron?

  • Ingyenes személyes átvétel az országszerte több, mint 60 FOXPOST csomagautomata egyikén.

   Azonnal foglalható és a hétköznap 12:00 óráig beérkezett rendelések akár már aznap átvehetők. Tekintsd meg a FOXPOST csomagautomaták listáját!

  • Ingyenes személyes átvétel az ország több, mint 700 Pick Pack Pont egyikén

   Azonnal foglalható és átvehető akár 3 munkanapon belül. Tekintsd meg a Pick Pack Pontok listáját!

  • Ingyenes személyes átvétel az országszerte több, mint 80 WEBOX csomagautomata egyikén.

   Azonnal foglalható és átvehető akár 3 munkanapon belül Tekintsd meg a Webox pontok listáját!

  • Ingyenes házhoz szállítással az ország bármely településére

   Azonnal foglalható és akár 3 munkanapon belül ingyen kiszállítjuk otthonodba!!

  Nézd meg mások milyen hasonló terméket vásároltak:

  részletes leírás

  Teljes iránymutatás - kiegészítve a Windows 7 és a Windows Server 2008 R2 minden részletével! A rendszergazdák bibliája! A könyv feltárja a Windows operációs rendszer kulcsfontosságú összetevőit, architektúráját, megmutatja, hogy mi történik a színfalak mögött. A szerzők nemzetközileg elismert szakértők. A klasszikus kézikönyv kiegészült a Windows 7 és a Windows Server 2008 R2 hozta újdonságokkal. A felgyűlt témakörök részletei immár két kötetet töltenek ki. Az új kiadás, a korábbiakban megszokott módon, bennfentes rálátást nyújt az operációs rendszer működésének kritikus részleteire. Nincs más szakkönyv, amely hasonló részletességgel ismertetné a Windowst. Gyakorlatai segítségével a szakember első kézből szerezhet tapasztalatokat a tervezés, a hibakeresés, a teljesítmény és a technikai támogatás rejtelmeiről. Fejlesztőknek és üzemeltetőknek egyaránt ajánljuk. A Windows belső működésének megismerése révén az üzemeltetők megérthetik, és könnyedén elháríthatják az operációs rendszer üzemeltetése során felmerülő hibákat, feltárhatják a problémák gyökereit, és orvosolhatják azokat; a fejlesztők pedig hatékonyabb, gyorsabb kódot tudnak írni, egyszerűbben megtalálhatják a programhibákat, és a hibakeresés során jobban megérthetik a működési anomáliák okait. A könyv segítségével megismerhetők és megérthetők a Windows-architektúra és a belső működés részletei: ♦ a rendszermag és a felügyeleti mechanizmusok működése – az objektumkezelőtől a szinkronizáláson, a Wow64 alrendszeren és a Hyper-V platformon keresztül a beállításjegyzékig; ♦ a bemeneti és kimeneti, a tároló- és fájlkezelő alrendszerek felépítése; ♦ a rendszer indítása és leállítása során végbemenő folyamatok, melyek ismeretében könnyedén elháríthatók a rendszerindítási hibák; ♦ az adatstruktúrák, valamint a folyamatok, a szálak és a munkaegységek tevékenységei, melyek vizsgálata során feltérképezhetjük a programok belső működését és meghatározhatjuk a programleállások, illetve a fennakadások okait; ♦ a memóriakezelés (memóriaterületek, címzés és lapkezelés), melyeknek megismerésével az Olvasó megértheti a fizikai és a virtuális memória működését, és hatékonyabbá teheti az operációs rendszert, valamint a memóriát optimálisan használó alkalmazásokat írhat; ♦ az adatok hozzáférésének naplózása és engedélyezése a Windows biztonsági modelljén belül; ♦ a Windows hálózati felépítésének valamennyi rétege - beleértve az API-kat, a BranchCache szolgáltatást, a protokollillesztőket és a hálózatieszköz-illesztőket; ♦ a kernel-hibakereső, a teljesítményfigyelő és más kiváló eszközök gyakorlati alkalmazása, például kék képernyős hibák elemzése során.

  amit vásárlóink mondtak a termékről

  Ez a név fog megjelenni a hozzászólásnál (kötelező)

  Pl.: Könnyű használat, jó ár

  Pl.: Könnyen karcolódik, lassú menü

  Min. 6 karakter
  Az elküldött értékelés néhány percen belül jelenik meg az oldalon.

  • Kötelező megadni a nevet, ami legalább 2 karakter hosszú kell legyen!
  • Az értékelés szövege legalább 6 karakter kell legyen!

  Fórumszabályzat, moderálási elveink


  Összehasonlítás: 0 db termék
  Összeset törli
  Kijelöltek összehasonlítása
  Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.
  Összehasonlításhoz jelöljön ki legalább két terméket!
  A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?

  Kérjük, várj!