Kosár
A kosár üres. kosár megtekintése
Online - kényelmesen otthonról
Teljeskörű online ügyintézés, sorban állás nélkül, már 25.000 Ft-tól igényelhető.
Álmaid termékéhez kedvező hitelkonstrukcióinkkal is hozzájuthatsz! Az igényelhető kölcsön forint alapú, havi részletei nem változnak a futamidő alatt, így jól tervezhetők és beilleszthetők a családi költségvetésbe. Az áruvásárlási kölcsön által nyújtott részletfizetés kiválthatja az előtakarékosságot és lényegében azonnal használhatod is a készüléket, nem kell hosszú ideig áhítozni rá!
|AZ ÁRUHITELRŐL
Az áruvásárlási kölcsön (más néven áruhitel), lehetőséget biztosít számodra, hogy megvedd álmaid termékét, akkor is, ha arra nincs elegendő pénzed, vagy másra szeretnéd költeni, esetleg az eredetileg tervezettnél egy nagyobb értékű termékre vágysz. Az áruvásárlási kölcsön igénybevételével a pénztárcádhoz igazodva lehet kialakítani a havi kiadásokat.
|MILYEN FUTAMIDŐRE VEHETŐ IGÉNYBE?
Ha már tudod, hogy mennyit szánsz egy-egy új készülékre havonta, akkor a futamidő hosszának megválasztásával kialakíthatod azt a havi törlesztő részletet, amit kényelmesen, problémamentesen tudsz fizetni. Az igényelhető kölcsön forint alapú, havi részletei nem változnak a futamidő alatt, így jól tervezhetők és beilleszthetők a családi költségvetésbe.


Figyelem! A kölcsön odaítélése minden esetben a finanszírozó által elvégzett hitelbírálat függvénye. Az áruhitel kondíciói tekintetében a finanszírozó mindenkori hirdetményei az irányadóak. A THM mértéke a feltételek változása esetén módosulhat. További információkért fordulj helyszíni ügyintézőinkhez, vagy érdeklődj a finanszírozó ügyfélszolgálatánál!

Még soha nem volt ilyen egyszerű a hiteligénylés!
Tekintsd meg rövid összefoglalónkat az online hitel működésével kapcsolatban! Az Extreme Digital Zrt. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.

Elfogadott hitelkérelem esetén, a helyszínen fizetendő (kezelési költség, önerő) összeg kiegyenlítése csak készpénzben lehetséges!
|Online hitel igénylésének menete
Hiteligénylés 5 perc alatt otthonodból, azonnali hitelbírálattal!
 • Vásárlás áruhitellel: helyezd a kosárba a terméket!
 • Hiteligénylés: készítsd elő az okmányaidat és az internetes hiteligénylő lapot!
 • Nyomtatás és postázás: pozitív bírálat esetén nyomtasd ki a szerződést, vagy hívd a lenti számot, hogy a szerződésedet kipostázhassuk!
 • Rendelés átvétele: postázd el a szerződést és a fénymásolatokat és máris indul a rendelés kiszállítása.
|Amire szükséged lesz a hiteligényléskor
Készítsd elő a következő okmányaidat: érvényes állandó személyi igazolvány, vagy érvényes személyazonosító igazolvány (új típusú, kártyaformájú vezetői engedély, vagy érvényes útlevél) és lakcímkártya, érvényes adóigazolvány, gáz- vagy villanyszámla.

Biztosra akarsz menni?
Nyomtasd ki az online hiteligénylési segédletet! Ha úgy érzed, szükséged lehet rá, nyomtasd ki ezt az oldalt is és használd az online hiteligénylés során!

Elakadtál? Kérdésed van?
Hívd a +36 1 452 0090-es számot!
|Hiteltermék
Önerős 10 hó: Igényelhető hitelösszeg: 25 000 Ft-tól 500 000 Ft-ig terjedhet. Fix, éves ügyleti kamat: 26,00%. Kezelési díj: 0 Ft. Szükséges önrész a vételár 10%-a. Futamidő: 10 hónap. Reprezentatív példa a hiteltermékek összehasonlítása céljából: Vételár: 555 556 Ft, önrész 55 556 Ft, hitelösszeg 500 000 Ft, futamidő 10 hónap. Fix, éves ügyleti kamat 26,00 %, referencia THM 29,33%, havi törlesztőrészlet 56 149 Ft, törlesztőrészletek összege: 561 490 Ft, a fizetendő teljes összeg (önrész nélkül): 561 490 Ft. Az Extreme Digital Zrt. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálatnak a jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát. Referencia THM: 29,33% (500 000 Ft, 10 hó). Érvényes: 2015.02.01-től 2015.12.31-ig. A referencia THM a megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. §-a alapján.
Hitelbírálati díjat a Bank nem számít fel!

Mit nyújt Neked a Magyar Cetelem Bank Zrt. online áruhitele?
 • Teljeskörű online hiteligénylés, mert minden szükséges lépés elvégezhető az interneten.
 • Kedvező feltételeket, mert a hitelösszeg 25 000 Ft-tól 500 000 Ft-ig terjedhet.
 • Kényelmet, mert sorban állás helyett otthonodból intézheted a hiteligénylést.
 • Gyorsaságot, mert azonnali előbírálati választ kapsz a szükséges adatok megadása után.
 • Biztonságot, mert a hiteligénylő rendszer 128 bites SSL csatorna védelme alatt kommunikál a webböngésződdel.
|Gyakran ismételt kérdések, hasznos tudnivalók, információk
A megrendeléstől számítva mikor kapom meg a terméket?
A termék vásárlóhoz jutása általában 1-2 nap alatt le szokott zajlani. Ennek feltétele, hogy az Extreme Digital által megadott szükséges dokumentumokat összegyűjtsd és elpostázd az Extreme Digital-nak. Az Extreme Digital azokat leellenőrzi és ha rendben találja, akkor kiszállítja részedre a terméket.

A hitel szerződéses csomagot a banknak vagy az Extreme Digital-nak küldjem?
A szerződéses csomagot mindig az Extreme Digital számára kell visszaküldeni.

A hitel szerződéscsomagot én kapom vagy az Extreme Digital?
Amennyiben a hiteligénylés a bank által elfogadásra kerül, a megadott adatok alapján elektronikusan előáll a szerződés, melyet a nyomtatás/mentés gombra kattintva lementheted számítógépedre vagy azonnal ki is nyomtathatod. Elfogadás esetén minden esetben kapsz egy e-mailt is az igénylés során megadott címre, amelyben szereplő linkre kattintva szintén megtekintheted, kinyomtathatod a szerződésed.

Ha technikai hiba lép fel, kinek kell jelezni? Az Extreme Digital-nak vagy a banknak?
Technikai hiba esetén, kérjük, vedd fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal!

Szükséges-e a hitelbírálat, ha már meglévő ügyfél vagyok?
Igen, mivel minden hiteligénylés új bírálatot von maga után és a szükséges okmányok listája is csak a hitelkérelem felrögzítése után lesz végleges.
|Feltételek és dokumentumok
Hiteligénylést mindazon 18. életévüket betöltött, természetes személyek adhatnak be, akik megfelelnek az alábbi követelményeknek:
 • Magyarországon levő állandó lakcím igazolt,
 • rendszeres jövedelem
 • munkahelyen, vagy munkavégzés helyén vezetékes telefonon való közvetlen elérhetőség
 • nyugdíjasok, nevelőszülők esetében a lakcím kártyára bejegyzett tartózkodási címen, vezetékes telefonon való közvetlen elérhetőség
 • munkaviszonyában nem áll próbaidő vagy felmondás alatt
Szükséges dokumentumok:
 • Személyazonosságot és lakcímet igazoló okmányok:
  Magyar hatóság által kiállított
  • érvényes állandó személyi igazolvány,
  • vagy érvényes személyazonosító igazolvány és lakcímkártya,
  • vagy új típusú kártya formátumú vezetői engedély és lakcímkártya,
  • vagy érvényes útlevél és lakcímkártya
 • Egyéb dokumentum:
  Érvényes adóigazolvány
 • Lakcímet igazoló egyéb okmányok:
  Két hónapnál nem régebbi, a hitelkérelemben megjelölt tartózkodási hely címére szóló bankszámlakivonat, vagy telefonszámla, illetve ezek hiányában gáz-, villany-, víz-, kábeltelevízió-, táv-hő-, közös költség-, vagy vezetékes internetszámla (a szolgáltató által kiállított eredeti számla másolata)
 • Jövedelmet igazoló okmányok:
  • Ha munkavállaló: 30 napnál nem régebbi, ugyanazon munkáltatónál eltöltött min. 3 hónapos munkaviszonyról szóló munkáltatói igazolás (a Magyar Cetelem Bank Zrt. formanyomtatványa, vagy a Magyar Cetelem Bank Zrt. formanyomtatványán szereplőadatokat tartalmazó egyéb munkáltatói igazolás)
  • Ha vállalkozó: Vállalkozók esetében az adóhatóság által érkeztetett előző évi Szja-bevallás, vagy az adóhatóságtól származó jövedelemigazolás. Őstermelők esetében őstermelői igazolvány és értékesítési betétlap, vagy az adóhatóságtól származó jövedelemigazolás
  • Ha nyugdíjas: Utolsó nyugdíjszelvény és nyugdíj törzslap, vagy bankszámlakivonat, vagy utazási igazolvány és nyugdíjszelvény, vagy tárgy évi év eleji összesítő a nyugdíj összegéről. Rokkant nyugdíjasok esetében határozat a rokkant nyugdíj megállapításáról
Letölthető dokumentumok: munkáltatói igazolás

A fent felsoroltakon kívül a Bank további dokumentumok becsatolását is kérheti.
|Információk
Cégnév: Extreme Digital Zrt.
Székhely: 1033 Budapest, Szentendrei út 89-95.
Cégjegyzékszám: 01-10-045869
Felügyeleti hatóság megjelölése: Magyar Nemzeti Bank (központi levélcím: H-1534 Budapest BKKP Postafiók: 777., Központi telefon: (36-1) 4899-100, központi fax: (36-1) 4899-102, E-mail: ugyfelszolgalat@mnb.hu)

Társaságunk a Magyar Nemzeti Bank által a közvetítőkről vezetett nyilvántartásban szerepel. A nyilvántartást ellenőrizni lehet a fenti elérhetőségeken, illetve a www.mnb.hu honlapon keresztül.

A Társaságunk által a közvetítői tevékenysége során okozott kárért Társaságunk felel. Társaságunk a pénzügyi szolgáltatási szerződés megkötéséért közvetítői díjazásban részesül. Társaságunk a pénzügyi szolgáltatás közvetítéséért közvetítői díjat kizárólag az itt megjelölt megbízóktól fogadhat el.
További információk:
Hiteligénylés szaküzleteinkben
Tudj meg többet »
Nem találtad meg, amit kerestél? Ügyfélszolgálat ›
Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.
Összehasonlításhoz jelöljön ki legalább két terméket!
A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?

Kérjük, várj!