Kosár
A kosár üres. kosár megtekintése

Garmin dezl 770 LMT (Lifetime Maps & Traffic) kamionos-teherautós navigáció + Teljes-Európa térkép

További képek Garmin dezl 770 LMT (Lifetime Maps & Traffic) kamionos-teherautós navigáció + Teljes-Európa térkép

amit vásárlóink mondtak a termékről

 

Értékeld elsőként!

Cikkszám: 381586

 • 7" érintőképernyő | Teljes-Európa térkép | TMC, Bluetooth, tolatókamera-csatlakozó

Garancia: 1 év

részletes leírás
tulajdonságok
csomagban kedvezőbb
hitelkalkulátor

Mennyiség: db

189.790 Ft
 • SZUPER HETES

  Igényelj Cetelem hitelkártyát és azonnal 7% kedvezménnyel vásárolhatsz szaküzleteinkben! Az ajánlat más kedvezménnyel összevonható.

  176.505 Ft-ért elvihető!

  További információ

  Raktáron

  Állítsd össze saját kedvezményes csomagodat

  (Normál ár: ) a kiegészítők árából

  Nézd meg mások milyen hasonló terméket vásároltak:

  részletes leírás

  Garmin dezl 770 LMT (Lifetime Maps & Traffic) kamionos-teherautós navigáció + Teljes-Európa térkép adatai:

  • 7" képátlójú, nagy felbontású üveg képernyő
  • Készülék élettartamra szóló? Európa térképfrissítés és forgalmi? információk
  • Egyéni, kamionos útvonaltervezés? méret, súly és rakomány megadással
  • Kamionos adatbázis, kamionosok számára érdekes pontokkal (POI)
  • Riasztások utakra, éles kanyarra, híd magasságra és súlyhatárra

  Lásson többet, halljon többet

  A Garmin dezl 770 LMT (Lifetime Maps & Traffic) kamionos-teherautós navigáció a 7"-os üveg kijelzőjén mutatja a navigációs utasításokat, bárhonnan jól látható a fülkében. Extra hangos, fejlett hangszóróival tisztán érthetően mondja a navigációs utasításokat, így a menetzaj mellett is jól hallható.

  Személyre szabott, kamionos tervezés

  A Garmin dezl 770 LMT (Lifetime Maps & Traffic) kamionos-teherautós navigáció részletes Európa térképpel rendelkezik, mely számos kamionos adatot tartalmaz, például híd magasság, éles kanyarok, súlykorlátok és egyebek. Csak adja meg járműve profilját (magasság, súly, hossz, szélesség és esetleges veszélyes rakomány) és a készülék annak megfelelően tervez útvonalat?.
  Az egyszerű Kamionprofil funkcióval könnyedén megadhat több vontatmány adatot, így egy mozdulattal válthat közöttük. A beépített útvonaltervezővel több megállós jövőbeni utakat is összeállíthat.
  A tervezett utakat egyszerűen módosíthatja a kijelző megérintésével, hozzáadva városokat, utakat.

  Ingyenes forgalmi információk

  A Garmin dezl 770 LMT (Lifetime Maps & Traffic) kamionos-teherautós navigáció tartalmazza a Garmin Traffic szolgáltatást, mely segít elkerülni a forgalmi akadályokat. Menet közben folyamatosan a térképet látja, rajta plusz adatként jelenik meg a forgalmi információ. A Garmin Traffic a térképképernyő melletti ablakban mutatja az eseményt, a várható késést és az esetleges kerülőút lehetőségét. Azt is jelzi, ha nincs gyorsabb útvonallehetőség. Az élettartamra szóló forgalmi információk? biztosítják a Garmin dezl 770 LMT (Lifetime Maps & Traffic) kamionos-teherautós navigáció számára az ingyenes adatokat a készülék élettartamáig, nincs szükség további előfizetés vásárlására.

  Bluetooth® kapcsolódás

  Kapcsolja össze Bluetooth-képes készülékével(4), mint például a telefonjával és máris használhatja kihangosítóként is a Garmin dezl 770 LMT (Lifetime Maps & Traffic) kamionos-teherautós navigáció-t. Ha arra alkalmas Bluetooth kompatibilis headsettel párosítja (külön vásárolható), még biztonságosabban bonyolíthat telefonhívásokat.

  Kamionos POI adatbázis

  Nehezen találja a kívánt célt? Keressen a profi adatbázisból megállókat, súlymérő állomásokat, parkolókat, szálláshelyeket vagy Wi-Fi® pontokat.

  Navigáljon biztonsággal a bonyolult csomópontokban

  A Garmin dezl 570 LMT (Lifetime Maps & Traffic) kamionos-teherautós navigáció aktív sávinformációval és hangos utasításokkal jelzi, hogy mikor, melyik sávba kell sorolnia útvonala során. A photoReal kereszteződés előnézet úgy mutatja a kijáratokat, ahogy azok a valóságban is látszanak. A Bird’s Eye kereszteződés előnézet részletes képet mutat, mely felülről ábrázolja a szükséges útirányt.

  Smartphone Link kompatibilis

  A Smartphone Link egy ingyenes, mobiltelefonos alkalmazás, mely kapcsolatot biztosít a Garmin dezl 770 LMT (Lifetime Maps & Traffic) kamionos-teherautós navigáció és az iPhone® vagy Android™ okostelefonja között. Ha csatlakozva van, a Garmin dezl 770 LMT (Lifetime Maps & Traffic) kamionos-teherautós navigáció a telefon adatkapcsolatát használva(5) hozzáfér az információkhoz.
  A Smartphone Link hozzáférést biztosít a Garmin Live szolgáltatásokhoz(6), így hasznos, valós idejű ifőjárási és egyéb, helyzetfűggő adatokat kaphat. Az alkalmazáson belül további prémium tartalmakat is vásárolhat, például forgalmi- vagy sebességmérő kamera adatbázisokat.

  Vezeték nélküli tolatókamera kompatibilitás

  A Garmin tolatókamerájával (külön vásárolható) láthatja a járműve mögötti területet. A Garmin dezl 770 LMT (Lifetime Maps & Traffic) kamionos-teherautós navigáció kompatibilis a BC 30 vezeték nélküli kamerával. Ha csatlakoztatva van, a Garmin dezl 770 LMT (Lifetime Maps & Traffic) kamionos-teherautós navigáció mutatja a kamera képét a saját kijelzőjén. Kösse rá állandó tápra, így akár kézzel is átválthat a kamera képére. A beszereléshez szakműhely javasolt.

  Információk az úton

  Az Információk az úton funkcióval könnyedén átláthatja az útja során közeledő helyeket anélkül, hogy a térképről el kellene váltania. Megjelennek a szolgáltatások, éttermek, üzemanyagtöltő-állomások, bankautomaták. A legjobb, hogy ez a funkció személyre szabható, így a fontos dolgokat mutatja.

  Még több információ az úttal kapcsolatban

  A Garmin dezl 770 LMT (Lifetime Maps & Traffic) kamionos-teherautós navigáció mutatja az útvonal szerinti állapotokat, korlátozásokat, így láthatók az éles kanyarok, alacsony hidak, súlykorlátozások, szeles útszakaszok vagy a behajtási korlátozások veszélyes rakományra. Riaszt a lejtőkre, emelkedőkre, így felkészülhet időben a megfelelő sebességfokozatra. Ha az általános sebességkorlátozástól eltér, akkor külön megjelenik a kamionos megengedett sebesség is. A Garmin dezl 770 LMT (Lifetime Maps & Traffic) kamionos-teherautós navigáció útja során automatikusan váltja az időzónát, így mindig látni fogja a napkelte/napnyugta idejét.

  Szerviznapló

  A Garmin dezl 770 LMT (Lifetime Maps & Traffic) kamionos-teherautós navigáció Szerviznapló funkcióval is rendelkezik, melyben megadhatja a dátumot és az akkor elvégzett javításokat is. Kényelmesen naplózhatja a megtett távolság, keréknyomás, kerékcsere és egyéb időpontokat.

  Készülék élettartamra szóló térképfrissítés

  A Garmin dezl 770 LMT (Lifetime Maps & Traffic) kamionos-teherautós navigáció előre betöltött Európa térképpel érkezik. Az ingyenes készülék élettartamra szóló? térképfrissítéssel mindig az elérhető legfrissebb adatokat és útvonalakat láthassa. A készülék hasznos élettartamáig elérhető térképfrissítések ingyenesen letölthetők.
  A POI adatbázis tartalmaz számos Foursquare® pontot is. A Foursquare milliónyi új és népszerű étterem, üzlet, szolgáltatás és egyéb létesítmény helyét mutatja a környéken.

  ? Készülék élettartamra szóló térképfrissítés feltételei
  ? A készüléke hasznos élettartamáig, vagy addig, míg a szolgáltató biztosítja ezt az információt
  ? Nem minden területen érhető el. A kamion adatainak megadása nem garantálja, hogy minden útvonalban csak az arra érvényes utak fognak szerepelni, ezek az adatok csak javaslatként értendők. Mindig az útvonalon található táblák és szabályok szerint vezessen!
  (4) Bluetooth®-képes okostelefon szükséges (külön vásárolható). A Bluetooth® szó és szimbólum a Bluetooth SIG, Inc. tulajdona
  (5) A felhasználó adatkapcsolati díjszabása érvényes. Vegye fel a kapcsolatot mobiltelefon szolgáltatójával az árakkal és roaming díjszabással kapcsolatban.
  (6) További előfizetés lehet szükséges.

  Az iPhone® az Apple, Inc. bejegyzett védjegye, az Android™ a Google Inc. védjegye. A Foursquare® a Foursquare Labs, Inc. bejegyzett védjegye.


  tulajdonságok

  összehasonlítás

  Garmin

  "7"" (18 cm)"

  nincs megadva

  beépített GPS

  van

  microSD

  nincs megadva

  Garmin

  800 x 480 pixel

  teherautós navigáció

  érintőkijelző (multitouch)

  3,5 mm Jack, Bluetooth, Micro USB, Tolatókamera

  beépített hangszóró

  Bővített utcanév keresés, Helymeghatározás, POI (Points Of Interest) kezelés, TMC (Traffic Message Channel) vétel

  JPEG képnézegetés

  3D autópályanézet, Bluetooth kihangosítás, sávasszisztens, személyre szabható képernyő, személyre szabható tartalom, TMC

  Li-ion akkumulátor

  max. 5 óra

  autós tartó, FM forgalmi vevő autós szivargyújtó-töltővel, gyors használati útmutató, USB kábel

  198

  121,1

  25,5

  438

  1 év

  A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?
  Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.

  csomagban kedvezőbb

  Akciós csomagajánlataink csak internetes áruházunkban, online rendeléssel elérhetőek.

  amit vásárlóink mondtak a termékről

  Ez a név fog megjelenni a hozzászólásnál (kötelező)

  Pl.: Könnyű használat, jó ár

  Pl.: Könnyen karcolódik, lassú menü

  Min. 6 karakter
  Az elküldött értékelés néhány percen belül jelenik meg az oldalon.

  • Kötelező megadni a nevet, ami legalább 2 karakter hosszú kell legyen!
  • Az értékelés szövege legalább 6 karakter kell legyen!

  Fórumszabályzat, moderálási elveink


  Összehasonlítás: 0 db termék
  Összeset törli
  Kijelöltek összehasonlítása
  Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.
  Összehasonlításhoz jelöljön ki legalább két terméket!
  A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?

  Kérjük, várj!