Kosár
A kosár üres. kosár megtekintése

Gigaset A510IP VoIP és vezeték nélküli (DECT) telefon, fekete

További képek Gigaset A510IP VoIP és vezeték nélküli (DECT) telefon, fekete

amit vásárlóink mondtak a termékről

 

Értékeld elsőként!

Cikkszám: 208692

 • LCD kijelző | Választható csengőhang | Megvilágított kijelző

Garancia: 2 év

részletes leírás
tulajdonságok

2016.08.30.

19.990 Ft

 • Nem kapható

  A terméket már nem forgalmazzuk.

  Nézd meg mások milyen hasonló terméket vásároltak:

  részletes leírás

  Beállítások személyre szabása
  A Gigaset A510 hangját és külsejét is ízlésének megfelelően alakíthatja ki: a kijelző háttérvilágítását négyféle színből választhatja ki. A világítás fokozza az 1,8” méretű fekete-fehér kijelző olvashatóságát. Lehetősége van arra is, hogy a telefonján tárolt kapcsolatokhoz személyre szabott csengőhangot és háttérvilágítást állítson be, így ön azonnal láthatja és hallhatja, ha ezek a kapcsolatok hívják. 20 féle csengőhang közül választhat. Ha szereti a változatosságot, akkor a Gigaset A510 a változtatható tulajdonságaival a tökéletes választás az Ön számára.

  Tapasztalja meg a kiváló hangminőséget és sajátosságokat
  A kiváló HSP™ hangminőséggel ellátott Gigaset A510-zel ön egyetlen szót sem fog elmulasztani abból, amit beszélgetőpartnere mond önnek. A nagyobb szabadság érdekében használhatja a kihangosított üzemmódot, amely szintén kiváló hangminőséggel rendelkezik, hangereje pedig szabályozható. További kényelmi szolgáltatásként választhat a nappali és éjszakai hangbeállítások közül mind a kézibeszélőn, mind pedig a bázisegységen. Az éjszakai időszakra választott alacsonyabb hangerő segítségével a Gigaset A510 lehetővé teszi az ön számára, hogy zavartalan nyugalomban töltse az esti órákat.

  Élvezze a hosszú beszélgetéseket a kényelem és komfort érzésével
  Amíg ön a Gigaset A510 készüléken beszél, egy pillanatig sem kell aggódnia amiatt, hogy a telefon akkumulátora lemerül, bármilyen hosszú legyen is a beszélgetés. A 20 órás beszélgetési és 220 órás készenléti idő a garancia arra, hogy ön zavartalanul folytathatja beszélgetéseit, valamint, hogy a kézibeszélője mindig használatra kész.  A hívások kezdeményezése gyors és egyszerű a 150 bejegyzés tárolására alkalmas telefonkönyv segítségével. Az elegáns Gigaset A510 készülékkel a tárcsázás is élvezetes: a pontos tárcsázást kényelmes, érintés-érzékeny billentyűzet segíti.

  ECO DECT: Tiszta energia-megtakarítás és kibocsátásmentesség
  A Gigaset A510 energiatakarékos energiaforrása kevesebb áramot fogyaszt, így jót tesz a környezetnek és az ön pénztárcájának is. A többi vezeték nélküli Gigaset telefonkészülékhez hasonlóan az A510 is dinamikusan csökkenti a bázisegység és a kézibeszélő közötti átviteli energiát azok egymástól való távolságának függvényében. A Gigaset A510 átviteli energiáját akár 80%-kal is csökkentheti, ha az ECO üzemmódot választja. Mindezeken túl a kibocsátásmentesECO Plus üzemmódban a készülék készenléti állapotában az átviteli energia kikapcsol.


  tulajdonságok

  összehasonlítás

  Gigaset

  analóg asztali telefon

  3 soros

  150 név és telefonszám tárolás

  többféle csengőhang/dallam

  nincs

  2 év

  A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?
  Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.

  amit vásárlóink mondtak a termékről

  Ez a név fog megjelenni a hozzászólásnál (kötelező)

  Pl.: Könnyű használat, jó ár

  Pl.: Könnyen karcolódik, lassú menü

  Min. 6 karakter
  Az elküldött értékelés néhány percen belül jelenik meg az oldalon.

  • Kötelező megadni a nevet, ami legalább 2 karakter hosszú kell legyen!
  • Az értékelés szövege legalább 6 karakter kell legyen!

  Fórumszabályzat, moderálási elveink


  Összehasonlítás: 0 db termék
  Összeset törli
  Kijelöltek összehasonlítása
  Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.
  Összehasonlításhoz jelöljön ki legalább két terméket!
  A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?

  Kérjük, várj!