Kosár
A kosár üres. kosár megtekintése

Donkey Kong Country: Tropical Freeze Wii U játék

További képek Donkey Kong Country: Tropical Freeze Wii U játék

amit vásárlóink mondtak a termékről

 

Értékeld elsőként!

Cikkszám: 398094

 • Platform: Nintendo Wii U | Stílus: akció | Kiadó: Nintendo

 

részletes leírás
tulajdonságok

2017.04.07.

11.990 Ft

 • Nem kapható

  A terméket már nem forgalmazzuk.

  Nézd meg mások milyen hasonló terméket vásároltak:

  részletes leírás

  Donkey Kong Country: Tropical Freeze Wii U játék adatai:

  Donkey Kongra és bandájára egy új izgalmas kaland vár a Donkey Kong Country: Tropical Freeze Wii U játékban, mely 2014 február 21-én jelenik meg kizárólagosan a Wii U-ra. Ez a jeges kaland egy színekben gazdag HD grafikával, élethű részletekkel, dinamikus jelenetekkel jelenik meg, melyet a híres David Wise melodikus soundtracje kísér.

  Most Kongék szigetét új hidegvérű ellenségek: Snowmadok lepik el. Az ellenség hajón érkezik a szigetre és egy varázsló szarv segítségével a trópusi paradicsomot egy jégkirályságra változtatja át. Ez még korántsem minden, egy arktikus ciklon halad át Donkey Kong szigetén és Kongot az otthonától távolra repíti. Hat különböző szigeten keresztül vezet az útja hazafelé, ahol össze kell gyűjtenie a banánjait és végül felolvasztani a jeget otthonában. Minden szigeten rengeteg őrülten vad szint vár rá: Rambi túrák, vízalatti őrültségek, bossokkal való csaták és különböző titkos átjárók. Az új dinamikus kamerának köszönhetően gyakran olyan formában láthatóak a akciós jelenetek, mint még soha korábban. Az új kamera filmelemeket kölcsönöz ki, például a hordók robbanásánál, vagy a csillekocsik sínen kívüli útján.

  Mint már megszokhattuk a Donkey Kong Country sorozatban DK együttműködhet a hátán levő barátjával, hogy extra képességekre tegyen szert és ebben az esetbe 3 választási lehetősége is van. A mindig megbízható Diddy Kong képes a hordón lebegve átugorni az amúgy életveszélyes szakadékokat és fel van szerelve fegyverrel (mogyorók formájában). A játékba visszatér Dixie Kong is, aki rágógumi fegyverrel van felszerelve és szőke loknijainak köszönhetően ugrása egy speciális pörgéssé változik, így képes tovább fennmaradni a levegőben. A játszható karakterek között először jelenik meg Cranky Kong, aki bottal van felszerelkezve, így tud Donkey Kongnak segíteni a meredek terepeken a speciális mozgásnak köszönhetően. Amennyiben egyedül játszol, találd meg társad a játékok rejtelmeinek felfedezésére, vagy  vedd fel a kapcsolatot a barátokkal, akik átvehetik a segítőtárs választásának irányítását.
  • Platform: Nintendo Wii U
  • Stílus: akció
  • Nyelv: angol nyelv
  • Kiadó: Nintendo
  • Korosztály: 3 éves kortól


  Tovább a gyártói weboldalra...

  tulajdonságok

  összehasonlítás

  Nintendo

  Nintendo Wii U

  akció

  3+

  A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?
  Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.

  amit vásárlóink mondtak a termékről

  Ez a név fog megjelenni a hozzászólásnál (kötelező)

  Pl.: Könnyű használat, jó ár

  Pl.: Könnyen karcolódik, lassú menü

  Min. 6 karakter
  Az elküldött értékelés néhány percen belül jelenik meg az oldalon.

  • Kötelező megadni a nevet, ami legalább 2 karakter hosszú kell legyen!
  • Az értékelés szövege legalább 6 karakter kell legyen!

  Fórumszabályzat, moderálási elveink


  Összehasonlítás: 0 db termék
  Összeset törli
  Kijelöltek összehasonlítása
  Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.
  Összehasonlításhoz jelöljön ki legalább két terméket!
  A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?

  Kérjük, várj!