Kosár
A kosár üres. kosár megtekintése

Xbox One 500 GB+ Kinect szenzor Refurbished (Felújított) játékkonzol

További képek Xbox One 500 GB+ Kinect szenzor Refurbished (Felújított) játékkonzol

amit vásárlóink mondtak a termékről

 

Értékeld elsőként!

Cikkszám: 421244

 • 500 GB kapacitás | Kinect szenzor | Vezeték nélküli kontroller

Garancia: 1 év

részletes leírás
tulajdonságok

2017.04.07.

99.990 Ft

 • Nem kapható

  A terméket már nem forgalmazzuk.

  Nézd meg mások milyen hasonló terméket vásároltak:

  részletes leírás

  Xbox One 500 GB+ Kinect szenzor Refurbished (Felújított) játékkonzol adatai:


  Xbox One konzol
  Az Xbox One 500 GB+ Kinect szenzor Refurbished (Felújított) játékkonzol a legjobb exkluzív játékokkal, csúcstechnológiás többszemélyes játékkal és olyan szórakoztató élményekkel vár, amelyeket máshol hiába keresel. Lépj be barátaiddal a Titanfall és a Halo világába egy olyan hálózat jóvoltából, amelynek maximális teljesítményéről 300 000 szerver gondoskodik! Keress olyan új kihívókat a Smart Match segítségével, akik ügyesség és játékstílus tekintetében egyaránt illenek hozzád! Aztán váltogass kedvedre a szórakoztató alkalmazások között, vagy foglalkozz egyszerre két dologgal: dokkolj egy játékot, élő tévéadást, filmet vagy alkalmazásokat egymás mellé!

  500 GB-os konzol
  Az Xbox One 500 GB+ Kinect szenzor Refurbished (Felújított) játékkonzol -t úgy tervezték, hogy az élvonalból induljon, és ott is maradjon. Rengeteget fektettek a felhőalapú infrastruktúrába és a Kinectbe, hogy a játékok fejlesztői lélegzetelállító új élményt nyújthassanak. Így aztán semmi nem korlátozhat téged és a játékaidat.

  Kinect szenzor
  Teljesen áttervezték a Kinectet, hogy teljes mértékben kiaknázhassák az Xbox One konzolban rejlő lehetőségeket. Pontosabb,  jobban reagáló, intuitívabb. Páratlan hang-, látvány- és mozgástechnológiája lehetővé teszi, hogy soha nem látott módon merülj bele a játékokba és szórakozásba. Automatikusan bejelentkezhetsz, amikor belépsz a szobába. Kis mozdulatokkal felgyorsíthatod a játékot. Vagy pedig a hangoddal navigálhatsz a kedvenc tévéműsoraidban.

  Fontos tudnivalók:

  • Az Xbox One 500 GB+ Kinect szenzor Refurbished (Felújított) játékkonzol visszafelé kompatibilitási funkciója a meghatározott Xbox 360-játékokkal működik, lásd: a http://www.xbox.com/hu-HU/xbox-one/backward-compatibility. A Kinect és az Xbox 360 tartozékai, illetve ezeket a tartozékokat igénylő játékok nem kompatibilisek az Xbox One konzollal. A játék konzolra való letöltéséhez Xbox Live és szélessávú internetkapcsolat szükséges. A játékok külön vásárolhatók meg.
  • Az online többszereplős játékhoz Xbox Live Gold-előfizetés szükséges (külön vásárolható meg). Az Xbox One és a Windows 10 rendszer közötti játék a közeljövőben lesz elérhető.
  • Speciális TV-hardver, valamint szélessávú internetkapcsolat szükséges hozzá, további szolgáltatói költségek merülhetnek fel. Az online többszereplős játékhoz Xbox Live Gold-előfizetés szükséges (külön vásárolható meg). A Skype videohívásaihoz a Kinect az Xbox One konzolhoz szükséges. A Kinect hangfunkció csak bizonyos támogatott helyeken és nyelveken használható, valamint a funkciótól függően eltérő lehet. Lásd: http://support.xbox.com/hu-HU/xbox-one/kinect/voice-commands. Az Xbox Live bizonyos funkciói külön előfizetést és/vagy további dolgokat igényelnek.
  • Bizonyos kezdeti beállításokhoz, frissítésekhez, játékokhoz és funkciókhoz szélessávú internetkapcsolatra van szükség; további szolgáltatói költségek merülhetnek fel. A Kinect hangfunkció csak bizonyos támogatott helyeken és nyelveken használható, valamint a funkciótól függően eltérő lehet. Lásd: http://support.xbox.com/hu-HU/xbox-one/kinect/voice-commands. Részletekért lásd: xbox.com/xboxone. A hálózati átjátszás funkció a támogatott játékokban használható; a hálózati átjátszás egyszerre csak egy eszközön működik; az Xbox One többjátékos játékainak hálózati átjátszásához otthoni hálózat és Xbox Live Gold tagság (külön kapható) szükséges.

  Csomag tartalma:

  • Xbox One 500GB felújított  konzol (matt kivitel)*
  • Felújított Xbox One Kinect szenzor
  • Xbox One  Wireless Controller (új)
  • HDMI kábel (új)
  • tápkábel (új)
  • PSU (új)
  • A csomag nem tartalmaz headsetet!

  * A refurbished készülék, a Microsoft gyártó által lett felújítva, 1 éves garanciával rendelkezik! A készülék tökéletesen használható, újszerű! *
  A játékkonzol belső alkatrészei és teljesítménye tökéletesen megegyezik az újonnan vásárolt konzoléval. A gépek elülső és felső műanyag borítása új, látható esztétikai hibákkal nem rendelkeznek! A gépek alsó és oldalsó paneljei cserélve lettek aszerint, hogy milyen állapotban voltak, az felújítás folyamata során. A felújított konzolok más alkatrészei és működése megegyezik az újonnan vásárolt konzoléval!

  Tovább a gyártói weboldalra...

  tulajdonságok

  összehasonlítás

  Microsoft

  Xbox One

  Hálózati kábel, HDMI-kábel, Kinect vezérlő, vezeték nélküli kontroller

  fekete

  1 év

  A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?
  Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.

  amit vásárlóink mondtak a termékről

  Ez a név fog megjelenni a hozzászólásnál (kötelező)

  Pl.: Könnyű használat, jó ár

  Pl.: Könnyen karcolódik, lassú menü

  Min. 6 karakter
  Az elküldött értékelés néhány percen belül jelenik meg az oldalon.

  • Kötelező megadni a nevet, ami legalább 2 karakter hosszú kell legyen!
  • Az értékelés szövege legalább 6 karakter kell legyen!

  Fórumszabályzat, moderálási elveink


  Összehasonlítás: 0 db termék
  Összeset törli
  Kijelöltek összehasonlítása
  Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.
  Összehasonlításhoz jelöljön ki legalább két terméket!
  A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?

  Kérjük, várj!