Kosár
A kosár üres. kosár megtekintése

PocketBook InkPad 840 ebook olvasó, sötétbarna

Pocketbook garancia logo További képek PocketBook InkPad 840 ebook olvasó, sötétbarna

amit vásárlóink mondtak a termékről

 

5.0/4 értékelés

Cikkszám: 337153

 • 8" E-Ink (1600x1200) kijelző | 4 GB memória | Beépített WI-FI

Garancia: 2 év

részletes leírás
tulajdonságok

2017.04.07.

69.990 Ft

 • Nem kapható

  A terméket már nem forgalmazzuk.

  Nézd meg mások milyen hasonló terméket vásároltak:

  részletes leírás

  8 hüvelyknyi kényelmes e-olvasás
  PocketBook InkPad - 8 hüvelykes prémium e-ink e-olvasó elülső LED megvilágítással, hogy éjjel és nappal is a lehető legkényelmesebb olvasási élményt biztosítsa.

  Optimális formátum
  A PocketBook InkPad 8 hüvelykes változatával több információt jeleníthet meg egyszerre – könnyedén növelheti a betűtípust és gyakrabban lapozhat. PocketBook InkPad – a legjobb választás szakirodalom, folyóiratok, ábrákkal kiegészített szöveg és táblázatok, valamint PDF és Djvu fájlok olvasásához. A PocketBook InkPaddel kiválóan olvashat mind munkahelyén, mind otthon. A diákok és hallgatók nagy segítségére lehet egy ilyen formátumú e-olvasó, hiszen a 8 hüvelykes képernyő áll a legközelebb az átlagos tankönyvek méretéhez.

  Különlegesen tiszta kép
  A PocketBook InkPad képernyője E Ink Pearl technológiát alkalmaz, és a hasonló készülékek közül a legnagyobb, 1600x1200 pixeles felbontást kínálja. A nagy felbontásnak köszönhetően minőségromlás nélkül változtathatjuk a betűméretet a legkisebbről a legnagyobbra. A különlegesen tiszta képnek köszönhetően nagyon kényelmesen olvashatunk, és az e-ink képernyők csak visszavert fényt hasznosító technológiájának hála az olvasás szemünket is tökéletesen megkíméli. A LED elülső megvilágításnak köszönhetően rossz fényviszonyok mellett is remekül olvashatunk.

  Ötletes formatervezés
  A PocketBook InkPad vadonatúj formát kapott: a sima, tükrözésmentes anyagból készült egybeképernyő stílusos és elegáns. A képernyő jobb oldalán elhelyezett lapozógombos gumírozott szegély kényelmesebbé teszi a készülék használatát és kiemeli az e-olvasó elegáns stílusát. A készülék 162,8 mm széles, 195,5 mm magas és mindössze 7,3 mm vastag.

  Kényelmes használat
  A  nagy teljesítményű,  1 GHz-es  processzor és az 512MB RAM folyamatos lapozást és minden alkalmazás használatakor stabil működést biztosít. A 4 GB belső memória 32 GB-ig bővíthető, hogy kedvenc könyveinkből hatalmas könyvtárat hozhassunk létre, amely mindig rendelkezésünkre áll. A komoly kapacitású, 2500 mAh akkumulátornak köszönhetően hetekig nem kell feltölteni a készüléket.

  Számtalan lehetőség
  A PocketBook InkPad harmonikusan kombinálja a lehetőségeket és funkciókat annak érdekében, hogy bármilyen környezetben a legkényelmesebb olvasási körülményeket teremtse meg.  A Text-To-Speech (szövegfelolvasás) funkciónak, valamint az MP3-kompatibilitásnak köszönhetően meghallgathatja kedvenc könyveit és hangfájljait, a beépített ABBYY Lingvo szótárak pedig hihetetlenül nagy segítséget nyújtanak idegen nyelvek tanulásában. A beépített wifi korlátlan lehetőségeket nyit meg, hogy a ReadRate segítségével közösségi hálózatokon is beszélgethethessen kedvenc könyveiről. A beépített Dropbox, Küldés a PocketBookra és PocketBook Sync szolgáltatások lehetővé teszik, hogy számítógép csatlakoztatása nélkül szinkronizálja és vigye át a kívánt tartalmakat az eszközre.

  A PocketBook InkPad kifinomult formatervezésével és vadonatúj megoldásaival olyan kombinációt kínál, amellyel igazán minőségi olvasási élményben részesíti a felhasználóit.
  Tovább a gyártói weboldalra...

  tulajdonságok

  összehasonlítás

  Pocketbook

  4 GB

  microSD

  "8"""

  1600x1200

  PDF, PDF (DRM), EPUB, EPUB(DRM), DJVU, FB2, FB2.ZIP, DOC, DOCX, RTF, PRC, TCR, TXT, CHM, HTML, MOBI, ACSM, JPEG, BMP, PNG, TIFF

  2500 mAh (Li-Ion)

  3.5 mm audio jack, USB 2.0, WI-FI

  2 év

  A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?
  Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.

  amit vásárlóink mondtak a termékről

  Ez a név fog megjelenni a hozzászólásnál (kötelező)

  Pl.: Könnyű használat, jó ár

  Pl.: Könnyen karcolódik, lassú menü

  Min. 6 karakter
  Az elküldött értékelés néhány percen belül jelenik meg az oldalon.

  • Kötelező megadni a nevet, ami legalább 2 karakter hosszú kell legyen!
  • Az értékelés szövege legalább 6 karakter kell legyen!

  Fórumszabályzat, moderálási elveink


  5 (2016/01/06)

  Akkumulátor sokáig bírja, Nagy képernyő, pdf-et, djvu-t is nagyon jó rajta olvasni

  egyelőre ilyen nincs

  Lassan egy hete van meg, és nagyon tetszik ! Gyakorlatilag minden filetípust kezel, amin az ember olvasni szokott, és ami számomra külön öröm, hogy a pdf és djvu file-okat is jó rajta olvasni, a beépített tördelési lehetőséggel. Lehetőség van a margó manuális beállítására is , az nem mindig működik rendesen (fehéren hagyja a szélét, akkor is ha az ember behúzza a margót egészen a szöveg széléig) Decemberben jött ki az új firmware, még nem raktam fel, lehet, hogy ott orvosolták ezt a problémát. Akkumulátor 1 óra olvasás után csak 1-2%-ot merül !Betűméretben, és betűtípusban is nagyon széles a választék bár az egészen kis méret nekem olvashatatlan, a nagy meg felesleges, mindenesetre a lehetőség adott. A beépített szótárak is tetszenek, több szótár közül választhatunk, nagyon hasznos funkciónak tartom ezt is, és elvileg lehetőség van továbbiakkal bővíteni az eszközt. Alapból van rajta körülbelül 500 könyv, német, angol, francia, holland,és orosz nyelveken ezekből az angolból és oroszból (!) van a legtöbb. Mondjuk én pont tanultam oroszt, szóval ez nem is annyira probléma. (Tolsztoj, Dosztojevszkij stb eredetiben.. :-) ) A korábban elhangzó jobbkezes probléma könnyen orvosolható, mert a dokumentumokat 4 irányban lehet tájolni,( a menüt nem lehet forgatni ), de az olvasás legalább kényelmesebbé tehető.
  Röviden összefoglalva ez egy nagyon jó e-könyv olvasó.

  0 Jelentem Válasz


  4 (2016/01/04)

  A kijelző mérete és háttérvilágítás

  Nem régóta van meg a készülék, de máris beleszerettem. A legjobban a nagy kijelző és a háttérvilágítás tetszik: végre nem kell lámpa mellett olvasnom esténként! :-) Az akkumulátor pedig egy álom: még fel sem kellett töltenem, pedig sokat nyúzom!

  0 Jelentem Válasz


  3 (2015/12/29)

  Végre nem 2 mondat van egy oldalon :)

  -

  1 hete nyúzom, de nekem eddig nagyon tetszik.

  0 Jelentem Válasz


  2 (2015/12/23)

  Kényelmes, megfelelő méretű

  nincs

  Egyetemistaként szereztem be az InkPadot. Az egyik legjobb döntés volt, és hű társ a vizsgaidőszakokban.. :) A szuper kijelzője, és a kellemes háttérvilágítás sosem terhelte túl a szemem, így sokáig tudtam olvasni, még éjszaka is. Azért külön plusz pont, hogy ábrákat, diagramokat, és szakirodalmakat simán meg tud jeleníteni (egy oldalon is!). Nagyon nagyon ajánlom (nem csak diákoknak..)! :)

  0 Jelentem Válasz


  1 (2015/12/22)

  méret

  jobbkezes

  Ez a tökéletes képernyőméret az olvasáshoz. Kár, hogy jobb kéznél vannak a lapozógombok és a gumírozott szegély, ezért jobb kezeseknek jobban kézre esik.

  0 Jelentem Válasz


  Összehasonlítás: 0 db termék
  Összeset törli
  Kijelöltek összehasonlítása
  Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.
  Összehasonlításhoz jelöljön ki legalább két terméket!
  A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?

  Kérjük, várj!