Kosár
A kosár üres. kosár megtekintése

Onyx Boox M96 Plus ebook olvasó

amit vásárlóink mondtak a termékről

 

Értékeld elsőként!

Cikkszám: 412346

 • 9,7" E-Ink érintőképernyő | Cortex-A9 1GHz CPU, 8 GB memória | Összetett szövegek és ábrák megjelenítése

Garancia: 1 év

részletes leírás
tulajdonságok

2017.04.07.

104.990 Ft

 • Nem kapható

  A terméket már nem forgalmazzuk.

  Nézd meg mások milyen hasonló terméket vásároltak:

  részletes leírás

  Onyx Boox M96 Plus ebook olvasó adatai:

  9,7 hüvelykes eTinta kijelzős Android 4.0.4 alapú, e-könyv olvasó Google Play™ alkalmazással.

  Onyx Boox M96 Plus olvasót azoknak a fanatikus olvasóknak találták ki akiknek érdeklődési körébe olyan könyvek tartoznak melyekben ábrák, képek, táblázatok, grafikonok fontos részét képezik a tartalomnak. Minden idők talán leginnovatívabb tudományos e-könyv olvasója, mely ötvözi a tabletek nyújtotta szolgáltatásokat az e-könyv olvasók kijelzőjével. Ez az eddigi legnagyobb felbontású, legújabb technikájú, 9,7 hüvelykes érintő kijelzőjű Onyx e-könyv olvasó!
  • ÚJ: Speciális Android 4.0 kiadás beépített Google Play szolgáltatással, hogy alkalmazások, e-könyvek millióit érhesse el és használja kedve szerint az e-tinta kijelzőn.
  • FEJLESZTÉS: Modern processzorral és több RAM memóriával hatékonyan használhatja az Android alkalmazásokat.
  • FEJLESZTÉS: Közel 20%-kal hosszabb akkumulátor élettartam az előző generációhoz képest.
  • ÚJ: Bluetooth 4.0 (LE – Alacsony energiafelhasználás) – kényelmes dokumentum szerkesztés a vezeték nélküli billentyűzettel. Küldjön adatokat a számítógépéről az e-könyv olvasójára!
  • ÚJ: Olvasási előzmények által megállapítható, hogy mennyi idő van még hátra a könyv befejezéséig.
  • FEJLESZTÉS: Barátságosabb kezelői felület – fókuszban a az olvasási élmény. Hozzáadott könyvek azonnali olvasása.
  • FEJLESZTÉS: Több olvasó alkalmazás használata – e-könyvek megnyitása a kedvenc alkalmazással pl. CoolReader, AlReader, FBReader és mások
  • ÚJ: installált Google Calendar alkalmazás segítségével egy elektronikus naptárrá változtathatja az e-könyv olvasóját
  • A nagy és szép E Ink® 9.7-inch E Ink® Pearl kijelző magas felbontással (1200×825 px) a szövegeket és a képeket élesebbé teszi. Kiváló nagy felbontást igénylő e-tartalmak olvasására. Nincs zavaró tényező, még a napfény sem gátolja a szabad olvasásban.
  • IVONA-felolvasó rendszerrel ellátva. Hallgassa meg az e-könyveket a beépített hangszóróval, vagy vezetéknélküli Bluetooth hangszóval, vagy fejhallgatóval. (bizonyos nyelveken)
  • Fejlett PDF átméretező technológiával a több-oszlopos PDF-eket egy oszlopba rendezve olvashatja.
  • Feljegyzéseket adhat hozzá a PDF fájlokhoz. Remek lehetőség saját feljegyzések készítésére.
  • Szótárak a QuickDic támogatásával. Több, mint 75 szótár már letölthető.
  Kinek ajánljuk?

  Az Onyx BOOX M96 Plus a legjobb választás:
  • Üzletembereknek
  • Tudósoknak, orvosoknak
  • Képregény gyűjtőknek
  • e-Magazin olvasóknak
  • Főiskolásoknak/Egyetemistáknak
  • Ügyvédeknek
  Az Onyx Boox M96 Plus kiválóan alkalmas nagymennyiségű dokumentum hordozására és nagyfelbontású olvasására. Ugyanakkor kényelmesen internetezhet a beépített böngészővel.

  Kiemelkedő az E Ink® 9.7-inch kijelző, mely a nagyfelbontás által mindent jobban olvashatóvá tesz bármilyen szögből. A Google Play segítségével élvezheti a letöltött alkalmazások előnyeit, mellyel saját igényeire szabhatja készülékét.

  A gyors processzorral az oldallapozások simulékonyak, mintha lapozna. A nyomtatási technológia élményei is a Boox M96 Plus által valósul meg.

  Milyen újdonság található az Onyx BOOX M96 Plus-ban?

  Nagyobb teljesítmény

  A gyorsabb processzorral és a több RAM memóriával gyorsabb oldallapozásokat kap és 30%-kal gyorsabb betöltési sebességgel olvashat PDF és EPUB fájlokat.

  20%-kal nagyobb akkumulátor élettartam

  Onyx BOOX M96 Plus új szoftverrel és hardverrel rendelkezik, amely meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát is.

  Gyönyörű 9.7” E Ink kijelző

  Hatalmas E Ink® Pearl kijelző nagyfelbontással (1200×825) a szövegeket és a képeket szuper élessé teszi. A nagy kijelző az M96 Plus-t web böngészésre, nagyított olvasásra is alkalmassá teszi. A legjobb olvasási élmény elérése szerint megalkotva. Nincs fényvisszaverődés tűző napfényben sem és nem fárasztja a szemet.

  Bluetooth® hangszórók és billentyűzet

  Onyx BOOX M96 Plus Bluetooth® 4.0 (alacsony energiafelhasználás) technológiával rendelkezik, amelynek célja kifejezetten az alacsony energiafelhasználás elősegítése és a hosszabb akkumulátor élettartam elérése.

  Barátságosabb kezelőfelület

  Gyorsabb hozzáférést biztosít a hozzáadott könyvekhez, mint az előző generáció - BOOX M92. Módosítsa a beállításokat kedve szerint és alakítsa saját ízlésére a Plus-t.

  Többszörös olvasó alkalmazásválasztás

  Nyissa meg az e-könyveket a kedvenc alkalmazásával. Töltse le és telepítse az alkalmazásokat a Google Play áruházból, vagy használja a már telepítetteket.

  Beépített Google Calendar

  Az előre installált Google Calendar lehetővé teszi, hogy az e-könyv a Plus e-könyv olvasót egy orozható e-papír naptárrá változtassa. A Naptár megjeleníti az eseményeket a Google fiókjából. Készíthet, szerkeszthet és törölhet eseményeket. Minden naptárát egyidejűleg is láthatja. Gyorsan értesítheti a vendégeket az eseményről szerkeszthető üzenetben.

  Mi más?

  Speciális PDF átkonvertálási technika

  A PDF áttördelési funkció segítségével egyszerű szöveget nyerhet ki PDF fájlokból és olvashatja azokat egy oszlopban, anélkül, hogy jobbra-balra kellene lapoznia, vagy a betűméretet változtatnia.

  Feljegyzések és egyebek

  Adjon hozzá fontos feljegyzéseket a szövegekhez. Használjon könyvjelzőket, mint a nyomtatott könyveknél, csak jobban és korlátok nélkül. A feljegyzések a PDF-ekben jó lehetőséget adnak arra, hogy érdekes és személyes feljegyzéseket készítsen.

  Szótárak a QuickDic-től

  Ha egy ismeretlen szóhoz ér, akkor használja a beépített QuickDic szótárakat. Több mint 75 szótár letölthető ingyen. A Plus lehetővé teszi az instant szójelentés vizsgálatot, anéklül, hogy el kellene hagynia a könyvet – csak válassza ki a szót a mutatóval és a definíció automatikusan megjelenik a képernyő alján.

  Olvasás számos formátumban!
  Boox M96 Plus tudja olvasni a legnépszerűbb e-könyv és képfájl formátumokat Támogatja az összes népszerű formátumot, úgymint: PDF, EPUB PDF, DOC, XLS, PPT, CHM, PDB, MOBIPOCKET, FB2, DJVU, TXT, HTML valamint a legújabb MS Office® kiterjesztésű fájlokat is úgymint: PPTX, DOCx

  Multimédiás lehetőségei között: MP3, WAV lejátszó programot, valamint JPEG, PNG, BMP, és GIF formátumú képmegjelenítést kapunk.

  Digitális újságok és RSS hírfolyamok

  Google Play Newsstand & Feedly segítségével széles témakörben böngészhet a főzéstől kezdve az autók, utazás, divat, sport és egyéb más érdekességeken át. Adja hozzá kedvenc hírfolyamát a blogokból vagy híroldalakról és már azonnal olvashatja is őket az e-tinta kijelzőjén. Tükröződés mentesen és szemfáradság nélkül.

  IVONA™ vagy más TTS támogatással

  Az Onyx BOOX lehetővé teszi, hogy meghallgassa az e-könyveket. Az IVONA™ világszínvonalú szövegfelolvasó rendszere emberszerűen olvassa fel a szöveget. Három nyelv közül választhat: Angol, Német, Lengyel.

  Böngésszen az interneten a gyors Wi-Fi-vel.

  A beépített Wi-Fi által kényelmesen böngészhet a weben a hatalmas 9.7-inch-es kijelzőnek köszönhetően. Az alacsony energiaigényű kijelző nem fárasztja a szemet.

  Mi van a dobozban?
  • Onyx BOOX M96 Plus és Stylus
  • mini USB kábel
  • Használati útmutató
  Főbb jellemzők:
  • Kijelző: 9.7-inch E Ink® Pearl (Elektronikus Papír kijelző; 16 színű szürkeárnyalatos) Capactive touch. 1200x825
  • 1700mAh Li-ION Polymer
  • Méretek: 241x178x11mm
  • Súly: 520g
  • Processzor: Cortex-A9 1G Hz
  • Memória: 1GB RAM
  • Memória: 8 GB
  • WiFi Kapcsolat: WIFI, 802.11b/g + Bluetooth 4.0
  • I/O: miniUSB 2.0, 3.5mm audio csatlakozó, SD card (32 GB-ig)
  • Operációs rendszer: Android 4.0
  • Programok: Böngésző, Számológép, Naptár, Óra, Letöltések, Email, Galéria, Google Play Áruház, Zenelejátszó, Onyx Boox store, OReader, QuickDic, Keresés, FBReader, OnyxReader, Onyx Neo Reader, Cool Reader.
  • Támogatott formátumok: PDF, TXT, HTML, EPUB, CHM, PDB, MOBIPOCKET(Non-DRM), FB2, DJVU, JPG, PNG, GIF, BMP, MP3, WAV
  Tovább a gyártói weboldalra...

  tulajdonságok

  összehasonlítás

  Onyx

  8 GB

  SDHC

  9,7”

  1200x825

  BMP, CHM, Djvu, DOC, EPUB, FB2, GIF, HTML, JPG, MP3, PDB, PDF, PNG, PPT, TIF, TXT, WAV, XLS

  1700 mAh (Li-Polymer)

  3.5 mm audio jack, miniUSB 2.0

  1 év

  A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?
  Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.

  amit vásárlóink mondtak a termékről

  Ez a név fog megjelenni a hozzászólásnál (kötelező)

  Pl.: Könnyű használat, jó ár

  Pl.: Könnyen karcolódik, lassú menü

  Min. 6 karakter
  Az elküldött értékelés néhány percen belül jelenik meg az oldalon.

  • Kötelező megadni a nevet, ami legalább 2 karakter hosszú kell legyen!
  • Az értékelés szövege legalább 6 karakter kell legyen!

  Fórumszabályzat, moderálási elveink


  1 (2016/03/18)

  Egy csalódás-és javaslom a youtub-os videókat megnézni is. Olvasás közben "csak úgy" alvó módba kapcsol, a ceruza legtöbbször csak másodszorra érzékelődik, nem beszélve, ha a ceruza nincs kéznél a jojstick-al "tökölhetsz" ameddig a megfelelő parancs fölé érsz. Nincs hozzá magyar nyelvű leírás, bár a készülékben van egy magyar használati útmutató, ami nagyon gyér. Ha az sd kártyáról olvasol be könyvet nem rakja az utólsó olvasotthoz a könyvet...keresheted az olvasás folytatásához a gyökérkönyvtárból. És azért elég sokszor kell tölteni, ha folyamatosan olvasol vele kétnaponta is. Összegezve: a kínaiak nem egy kifinomult készüléket gyártottak. Nem ajánlom a megvételét. Kicsi 6"-osokban találsz olcsóbbat és kézzel kezelhetőset...korrektebbet!

  0 Jelentem Válasz


  Összehasonlítás: 0 db termék
  Összeset törli
  Kijelöltek összehasonlítása
  Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.
  Összehasonlításhoz jelöljön ki legalább két terméket!
  A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?

  Kérjük, várj!