Kosár
A kosár üres. kosár megtekintése

Amazon Kindle Touch ebook olvasó (refurbished)

További képek Amazon Kindle Touch ebook olvasó (refurbished)

amit vásárlóink mondtak a termékről

 

1.0/1 értékelés

Cikkszám: 403442

 • 6" E-Ink Pearl (600x800) érintőképernyő | 4GB belső memória | Beépítet WI-FI

Garancia: 1 év

részletes leírás
tulajdonságok

2017.04.07.

22.990 Ft

 • Nem kapható

  A terméket már nem forgalmazzuk.

  Nézd meg mások milyen hasonló terméket vásároltak:

  részletes leírás

  Amazon Kindle Touch ebook olvasó adatai

  Újracsomagolt-felújított (Refurbished) termék:
  Ezek olyan teljes értékű újracsomagolt készülékek, melyek újra kereskedelmi forgalomba lettek helyezve. A leértékelés okai lehetnek szállítás közbeni doboz sérülések, esetleg kiállított darab, vagy meghibásodás esetén javított (szerviz visszavett) volt.  Minden ilyen tanúsított, felújított termék teljes körű átvizsgáláson, tesztelésen és alapos tisztítási folyamaton megy keresztül, mielőtt újra ellenőrzésre és csomagolásra kerülnének. A forgalmazó a refurbished készülékekre 1 éves garanciát vállal.
  A refurb készülékek nem regisztrálhatóak az Amazon rendszerébe!
  Az ebook készülék nem reklámmentes változat. A reklámok ritka esetben, az internetes böngészés közben, vagy képernyőkímélő üzemmódban bukkannak csak fel, így az olvasás  élményét nem befolyásolják.

  FONTOS!!
  Az Amazon Kindle Touch ebook készülék nem reklámmentes változat. A reklámon ritka esetben, az internetes böngészés közben bukkannak csak fel, így az olvasás  élményét ez nem befolyásolja. 

  Kindle Touch:
  Az Amazon Kindle Touch  a sima Kindle 4-hez képest kicsit nagyobb lett (172 x 120 x 10,1 mm), ugyanakkor teljes érintőképernyős, multi-touch-os panellel felszerelt. Képernyője 6-os  és  E-Ink technológián (elektronikus tinta) alapszik, mint valamennyi Kindle e-book olvasó- megőrzi az eredeti olvasási élményt, nem rontja a szemet.  600 x 800 pixel felbontású (167 ppi), valamint 16 szürkeárnyalatos. 4GB belső memóriával rendelkezik, amin kb. 3000 könyv tárolható (3GB felhasználói hely). A mellékelt USB 2.0 kábellel lehet tölteni csatlakoztatva a számítógéphez.

  A töltési idő 4 óra. Könnyű készülék, mindössze 213 gramm. Akkumulátora egy töltéssel akár két hónapot is bír (természetesen folyton bekapcsolt WiFi esetén kevesebbet). Található a hátulján egy hangszóró valamint egy jack hangkimenet is került rá. Ennek megfelelően a készülék támogatja az MP3 lejátszást is. Az Amazon Kindle Touch támogatja a (AZW), TXT, PDF, Audible (Audible Enhanced(AA,AAX)), MP3, MOBI, PRC; HTML, DOC, DOCX, formátumokat, továbbá képformátumokat is megjelenít: JPEG, GIF, PNG, BMP.

  Műszaki információ:
  • Súly: 0.213kg
  • Hossz: 17.2cm
  • Szélesség: 12cm
  • Magasság: 1cm
  • Formátumok: AA, AAX, AZW, DOC, DOCX, GIF, HTML, JPEG, Másolásvédelem nélküli AAC, Másolásvédelem nélküli MOBI, MP3, Natív PRC, PDF, PNG, TXT
  • Kijelző: 16 szürkeárnyalatos, 167 PPI, 6'' E-Ink Pearl, 600 x 800, Érintőképernyő
  • WiFi 802.11b, 802.11g, 802.11n, WEP, WPA, WPA2
  • Szín: Acélkék, Ezüst
  • 3G: Nincs
  • Elérhető memória: 3 GB
  • Teljes memória: 4 GB
  • Csatlakozók: 3.5 mm stereo audio jack, USB 2.0 micro-B  tulajdonságok

  összehasonlítás

  Amazon

  4 GB

  nincs

  "6"""

  600x800

  PDF, PDF (DRM), EPUB, EPUB(DRM), DJVU, FB2, FB2.ZIP, DOC, DOCX, RTF, PRC, TCR, TXT, CHM, HTML, MOBI, ACSM, JPEG, BMP, PNG, TIFF

  Li-ion

  3.5 mm audio jack, microUSB, WI-FI

  1 év

  A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?
  Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.

  amit vásárlóink mondtak a termékről

  Ez a név fog megjelenni a hozzászólásnál (kötelező)

  Pl.: Könnyű használat, jó ár

  Pl.: Könnyen karcolódik, lassú menü

  Min. 6 karakter
  Az elküldött értékelés néhány percen belül jelenik meg az oldalon.

  • Kötelező megadni a nevet, ami legalább 2 karakter hosszú kell legyen!
  • Az értékelés szövege legalább 6 karakter kell legyen!

  Fórumszabályzat, moderálási elveink


  1 (2016/03/15)

  A készülék az jó

  Nem regisztrálható

  Mivel ilyen készüléket nem forgalmaz az Amazon, (telefonon megkérdeztük, mivel amit ők újracsomagolva forgalmaznak, azok mind regisztrálhatók) ezért kiváncsi lennék, hogy honnan vették ezeket a készülékeket? Mivel nem regisztrálható, nem használható semmilyen felhőtárhely, sem online konvertálás, sőt ami a leggázabb, hogy nem lehet a szoftvert sem update-elni. Szóval ennyiért senkinek sem ajánlom, mert csak a saját magunk által feltett könyveket olvashatunk vele, a rajta lévő szoftver meg bizonytalan melyik verzió van rajta. Új szoftvert nem lehet telepíteni rá.

  0 Jelentem Válasz


  Összehasonlítás: 0 db termék
  Összeset törli
  Kijelöltek összehasonlítása
  Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.
  Összehasonlításhoz jelöljön ki legalább két terméket!
  A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?

  Kérjük, várj!