Kosár
A kosár üres. kosár megtekintése

Adobe Acrobat 11 szoftver EU Win, angol nyelvű

Nagyobb kép Adobe Acrobat 11 szoftver EU Win, angol nyelvű

amit vásárlóink mondtak a termékről

 

Értékeld elsőként!

Cikkszám: 293714

 • Teljes körű Adobe Acrobat elérés | Fájlok konvertálása PDF-ben | Online szolgáltatások

 

részletes leírás
tulajdonságok

2017.04.06.

127.490 Ft

 • Nem kapható

  A terméket már nem forgalmazzuk.

  Nézd meg mások milyen hasonló terméket vásároltak:

  részletes leírás

  Az Adobe Acrobat XI Standard szoftver kiváló lehetőséget kínál azon üzleti, kreatív és tervező szakemberek számára, akik biztonságosan és hatékonyan szeretnének dokumentumokkal dolgozni. Itt a lehetőség PDF (Adobe Portable Document Format) készítésére bármilyen iratból – akár néhány gombnyomással.

  Tökéletes megoldás kész dokumentumok elküldéséhez, azok átolvasásához és korrektúrázásához. Az elkészített PDF fájl tartalmazza az összes képi-, szöveg- és stíluselemet, amit a tervező - illetve a dokumentum készítője - elhelyezett benne. Microsoft Office, Internet Explorer, és Microsoft Outlook programokból hozhatunk létre Adobe PDF fájlt a beállítások megtartásával. Az Adobe Acrobat X Standard segítségével létrehozott dokumentumainkkal egyszerűbb az irodai munka és a szoros határidők betartása.

  Üzleti, műszaki és kreatív szakterületeken a testre szabott funkciók alkalmazásával lehetőségünk nyílik PDF dokumentum létrehozására, szerkesztésére, továbbítására, böngészésére; de akár mozgóképet, Flash-animációt is beilleszthetünk PDF állományunkba. A PDF segítségével a kollégák és az ügyfelek közti kommunikáció felgyorsítható. A PDF állományok a tartalom védelme szempontjából hozzáférési jogosultságokkal láthatók el. Az Adobe Acrobattal a Microsoft Outlookban írt és kapott e-mail-eket is PDF-fé alakíthatjuk a csatolt állományokkal együtt (néhány kivételtől eltekintve). Töltse le az ingyenes Adobe Reader szoftvert, amellyel megnyithatja, véleményezheti és digitális aláírással láthatja el a PDF formátumú dokumentumokat, sőt, munkatársaival élő online csoportmunkában is részt vehet.

  Rendszerkövetelmények
  • Rendszer: Microsoft Windows XP Home, Professional, vagy Tablet PC Edition Service Pack 2-vel vagy 3-al (32-64-bit); Windows Server 2003 (Service Pack 2 64-bit); vagy Windows Vista Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate, vagy Enterprise Service Pack 1-el vagy nélküle (32-64-bit)
  • Processzor:1,3 GHz vagy gyorsabb processzor
  • Memória:512 MB (1 GB az ajánlott)
  • Tárhely:1,1 GB
  • Képernyő:1024x768 - 16 bit
  Egyéb
  • Internet Explorer 7.0 vagy 8.0; Firefox 3.5 vagy 3.6
  • DVD-meghajtó
  • Hardveres video gyorsító (opcionális)
  Funkciók

  Szövegek szerkesztése PDF-fájlban
  • A gépelési hibák kijavítása, a betűtípus megváltoztatása vagy egy bekezdés hozzáadása a PDF-fájlhoz épp olyan egyszerűen megoldható az új, rámutatással és kattintással használható felületen, mint bármely más alkalmazásban.
  Közös munka a SharePoint alkalmazással
  • Az Acrobat használatával gyorsan és egyszerűen lekérheti, megnyithatja és mentheti a vállalati SharePoint-kiszolgálón tárolt PDF-dokumentumokat.
  Képek szerkesztése PDF-fájlban
  • A PDF-fájlban található képek átméretezhetők, áthelyezhetők és beállításaik is módosíthatók anélkül, hogy a forrásként szolgáló eredeti fájl vagy grafika helyét meg kellene keresnie.
  Konvertálás és szkennelés PDF-be
  • Nem számít, hogy milyen típusú tartalmat kell átkonvertálnunk vagy beszkennelnünk PDF-be - papíralapú dokumentumot, e-mailt, fotót, táblázatot, weboldalt, Adobe Flash Player kompatibilis videót, stb. -, az Adobe Acrobat X-szel gyorsan és biztonságosan oldhatjuk meg a feladatot. Létrehozhatunk és megoszthatunk mobileszközökre és okostelefonokra optimalizált PDF-eket is.
  PDF konvertálás
  • Minden olyan alkalmazásból készíthetünk PDF-et, ami képes nyomtatásra, anélkül, hogy ki kellene lépnünk az adott programból. Sőt, a Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher és Acces, illetve a Firefox és Lotus Notes alkalmazásokból akár egy gombnyomással is létrehozhatunk PDF-et a megnyitott dokumentumból vagy weboldalból.
  Szkennelés PDF-be
  • Papíralapú dokumentumok és űrlapok szkennelése PDF-be. Az Adobe Acrobat beépített OCR technológiájával a beszkennelt szöveg automatikusan kereshetővé válik, és így könnyedén kijavíthatók az esetlegesen felmerülő hibák. A létrejött szöveg természetesen megnyitható más alkalmazásokban is.
  HTML-ből PDF
  • Az Internet Explorerben és a Firefoxban megnyitott weboldalakból egy kattintással hozhatunk létre PDF-eket, anélkül, hogy az oldalon lévő linkek megsérülnének. Létrehozhatunk PDF-et az adott weboldal általunk kiválasztott részeiből is.
  E-mailből PDF
  • Az e-mail alapú kommunikáció sokkal hatékonyabbá, az e-mailek keresése pedig jóval egyszerűbb a PDF technológia használatával. A Microsoft Outlookból és az IBM Lotus Notes-ból egy gombnyomással archiválhatjuk az e-maileket.
  PDF-ek exportálása és szerkesztése
  • Könnyedén szerkeszthetünk PDF file-okat, és exportálhatjuk azok tartalmait Wordbe vagy Excelbe. Kevesebb időt kell töltenünk az információk rendbetételével, és többet az újrahasznosításukkal. Az Acrobat X használatával csökkenthető a hibák száma, növelhető a produktivitás és hamarabb befejezhetők a futó feladatok.
  Word PDF-ből
  • A PDF file-ok elmenthető Word file-okként is, megőrizve az eredeti PDF tördelési tulajdonságait. A táblázatok, a képek és még a több hasábba tördelt szövegek is megőrzik relatív helyüket, ugyanúgy ahogy megmaradnak az oldal, a bekezdés és betűkészlet attribútumok is.
  Excel PDF-ből
  • Bővítse a tartalmak újrafelhasználását a PDF dokumentumokban tárolt adatok Excel file-ba történő konvertálásával. Arra is van lehetőség, hogy egy PDF oldalnak csak bizonyos részeit alakítsuk szerkeszthető formába.
  PDF file-ok szerkesztése
  • Gyorsan és egyszerűen szerkeszthetők a PDF dokumentumok, anélkül, hogy vissza kellene térnünk az eredeti file-hoz. Időt takaríthatunk meg azzal, ha a szöveget és a képeket közvetlenül a PDF file-on belül szerkesztjük. Eltávolíthatunk és elforgathatunk PDF oldalakat, de akár a sorrendjüket is megváltoztathatjuk.
  Több különböző file kombinálása több különböző alkalmazásból
  • Nem szükséges megtölteni az emberek postaládáját több különböző e-maillel és csatolt file-lal. Készítsünk és továbbítsunk professzionális megjelenésű PDF-eket, amiket egyszerű elküldeni, megnyitni és megtekinteni.
  Navigáció hozzáadása
  • A PDF olvasói egyszerűen és gyorsan tudnak navigálni a könyvjelzők, oldalszámok, fejlécek és láblécek segítségével. A beállításokat elmenthetjük, így más dokumentumokban is felhasználhatjuk őket.
  Nagyobb produktivitás
  • Az innovatív, produktivitást növelő funkciókkal leegyszerűsíthető az összetett PDF-ek elkészítése, és jobb eredmények érhetők el.
  Dokumentumok online felülvizsgálása
  • Visszajelzések hatékonyabb gyűjtése és a döntési folyamatok felgyorsítása. Az online megosztott dokumentumok felülvizsgálásával és a PDF-ek megjegyzésekkel történő ellátásával biztosítható, hogy minden, a munkafolyamatban résztvevő munkatárs végig rálátással legyen a feladatra.
  Megjegyzések eszköztár
  • A PDF file-ok korrektúrája és jelölése könnyedén elvégezhető az Acrobat X által biztosított eszközökkel. Olyan, már régi ismerősnek számító eszközökkel dolgozhatunk, mint a ragadós feljegyzések, vonalak vagy a kiemelés.
  Dokumentumok online felülvizsgálása
  • A szükséges visszajelzéseket gyorsabban megkaphatjuk a megosztott dokumentumokkal, a résztvevők pedig láthatják egymás megjegyzéseit.
  Megjegyzések
  • Egy egyszerű, áttekinthető panelen keresztül férhetünk a kijelölő eszköztárhoz és a megjegyzések megtekintéséhez. Az összes megjegyzés egy listába rendezhető, amiket aztán oldal, szerző és dátum is rendezhetünk, és természetesen kereshetünk is bennük.
  Adatgyűjtés kitölthető PDF űrlapokkal
  • A papíralapú dokumentumokhoz hasonló interaktív PDF űrlapokkal könnyedén végezhetünk adatgyűjtést anélkül, hogy az IT segítségét kellene kérnünk.
  Form Wizard
  • Könnyedén készíthetünk dinamikus, kitölthető PDF űrlapokat papír alapú vagy más elektronikus dokumentumokból. A Form Wizarddal a statikus űrlapmezők automatikusan kitölthetővé alakulnak.
  Adobe Reader támogatás
  • Az Adobe Reader felhasználók részére lehetővé tehetjük az űrlapok kitöltését és elmentését, függetlenül a platformtól és az operációs rendszertől.
  Terjesztés és követés
  • Sokkal pontosabb és hatékonyabb adat gyűjtést végezhetünk a követhető elektronikus űrlapok terjesztésével. A terjesztést és a követés elvégezhető az Acrobat.com szolgáltatásaival is.
  Adatelemzés
  • Egyszerűsítsük le a jelentések és az analízisek elkészítését. A begyűjtött adatokat automatikusan egyetlen egy dokumentumba rendezhetjük. Az adatokat könnyedén exportálhatjuk egy táblázatba is.
  PDF file-ok és dokumentumok védelme
  • Egyszerűen használható eszközökkel gondoskodhatunk a bizalmas információk védelméről. A PDF-et védő jelszavakkal és a digitális aláírás technológiájával megbízható munkafolyamatokat építhetünk.
  Jelszavak és jogosultságok
  • A jelszavak használatával kontrollálhatjuk a PDF dokumentumokhoz történő hozzáférést. Különböző jogosultságokat alkalmazhatunk a nyomtatásra, a másolásra és a módosításra. A jelszavak és jogosultságok elmenthetők, így más dokumentumokhoz is fel lehet őket használni.
  Olvasás, megosztás és keresés a PDF file-okban
  • Tegyük lehetővé, hogy bárki megtekinthesse, kinyomtathassa a PDF file-okat, illetve kereshessen bennünk az ingyenes Adobe Readerrel. Osszuk meg a PDF-eket a kollégáinkkal és az ügyfeleinkkel abban a tudatban, hogy a munkánkat olyan formában tekinthetik meg, mint ahogy azt mi elképzeltük. Mindezt függetlenül a formátumtól, a platformtól, a böngészőtől és az eszköztől.
  Optimalizált megtekintés
  • Az új Reading Module segítségével teljes képernyőn is megtekinthetjük a PDF file-okat. A menük és a panelek eltűnnek, hogy átadják a helyüket egy áttetsző eszköztárnak, amivel könnyedén navigálhatunk a megnyitott PDF-ben.
  Online megosztás
  • Az Acrobat.com-on keresztül biztonságosan és egyszerűen oszthatunk meg nagy méretű file-okat. Az Acrobat.com-ra feltöltött dokumentumokat megoszthatjuk személyekkel, csoportokkal a vállalaton belül és kívül is.

  tulajdonságok

  összehasonlítás

  Adobe

  irodai alkalmazás

  A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?
  Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.

  amit vásárlóink mondtak a termékről

  Ez a név fog megjelenni a hozzászólásnál (kötelező)

  Pl.: Könnyű használat, jó ár

  Pl.: Könnyen karcolódik, lassú menü

  Min. 6 karakter
  Az elküldött értékelés néhány percen belül jelenik meg az oldalon.

  • Kötelező megadni a nevet, ami legalább 2 karakter hosszú kell legyen!
  • Az értékelés szövege legalább 6 karakter kell legyen!

  Fórumszabályzat, moderálási elveink


  Összehasonlítás: 0 db termék
  Összeset törli
  Kijelöltek összehasonlítása
  Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.
  Összehasonlításhoz jelöljön ki legalább két terméket!
  A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?

  Kérjük, várj!