Kosár
A kosár üres. kosár megtekintése

Ekönyv utalvány 5000ft értékben

További képek Ekönyv utalvány 5000ft értékben

amit vásárlóink mondtak a termékről

 

Értékeld elsőként!

Cikkszám: 226330

 • online fizetési lehetőség
 • 2000 db magyar nyelvű ekönyv választék
 • 2013. június 01-ig felhasználható

 

részletes leírás

Mennyiség: db

5.090 Ft
 • SZUPER HETES

  Igényelj Cetelem hitelkártyát és azonnal 7% kedvezménnyel vásárolhatsz szaküzleteinkben! Az ajánlat más kedvezménnyel összevonható.

  4.734 Ft-ért elvihető!

  További információ

  Raktáron

  Nézd meg mások milyen hasonló terméket vásároltak:

  részletes leírás

  Jellemzők:

  Végre kézzelfoghatóvá válik az ekönyv!

  Az elegáns, csomagolt plasztikkártyával garantáltan örömet szerezhetsz. Sokszor előfordul, hogy tanácstalan vagy, milyen ajándékkal lepd meg szeretteidet? Itt a megoldás: az ajándékutalvány értékével a beváltó a kártyán található összeg erejéig tetszőleges számú alkalommal vásárolhat az ekonyv.hu több mint 2000 magyar nyelvű ekönyvet tartalmazó választékából, fizetéskor az adott vásárlás összege levonásra kerül a kártya egyenlegéből.

  Érvényesség, felhasználás:

  Az ekonyv.hu oldalon történt regisztráció után a profilom menüpontban kell beírni a "kupon kódja" ablakba az utalvány kódját, ezt követően a kártyán található összeg feltöltésre kerül a felhasználó virtuális számlájára, a "tárcá"-ra. Az utalvány birtokosa az ajándékkártyát a kártya aktuális egyenlege erejéig használhatja fizetőeszközként, vásárlásnál az utolsó lépésnél a "Fizetés tárcáról" lehetőséget kell választania. Az ajándékutalvány tulajdonosának az tekintendő, akinek a kártya a birtokában van. Az ajándékutalvány egyenlege készpénzre nem váltható be, bankkártyára nem utalható át, másik ajándékutalvány vásárlására nem fordítható, a kártya visszavásárlására pedig nincs mód. Az ajándékkártya 2013. június 01-ig érvényes, a rátöltött összeg felhasználása az ekonyv.hu oldalon az érvényesség ideje alatt lehetséges. Az érvényesség lejártát követően a kártya vásárlás ellenértékének kiegyenlítésére nem használható, a fel nem használt összeg visszatérítésére nincs mód. Kérjük a kártyát tárold biztonságos helyen! Az eKönyv Magyarország nem vállal felelősséget az ajándékkártya elvesztéséért, megrongálódásáért vagy esetleges megsemmisüléséért. A kártya elvesztése, megrongálódása vagy megsemmisülése esetén nem pótolható

  amit vásárlóink mondtak a termékről

  Ez a név fog megjelenni a hozzászólásnál (kötelező)

  Pl.: Könnyű használat, jó ár

  Pl.: Könnyen karcolódik, lassú menü

  Min. 6 karakter
  Az elküldött értékelés néhány percen belül jelenik meg az oldalon.

  • Kötelező megadni a nevet, ami legalább 2 karakter hosszú kell legyen!
  • Az értékelés szövege legalább 6 karakter kell legyen!

  Fórumszabályzat, moderálási elveink


  Összehasonlítás: 0 db termék
  Összeset törli
  Kijelöltek összehasonlítása
  Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.
  Összehasonlításhoz jelöljön ki legalább két terméket!
  A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?

  Kérjük, várj!