Kosár
A kosár üres. kosár megtekintése

BenQ XL2720Z 27" LED monitor

amit vásárlóink mondtak a termékről

 

Értékeld elsőként!

Cikkszám: 333410

 • 27"-os (68 cm) LED gaming monitor | 1920x1080 pixeles felbontás, fejhallgató kimenet | D-Sub, 2x HDMI, DVI DL csatlakozás, USB hub

Garancia: 3 év

részletes leírás
tulajdonságok

2016.08.30.

144.990 Ft

 • Nem kapható

  A terméket már nem forgalmazzuk.

  Nézd meg mások milyen hasonló terméket vásároltak:

  részletes leírás

  Egy monitor bajnokoknak
  Az XL2720Z átveszi a versenyző FPS játékok robbanásveszélyes hangulatát, és 27" képernyőn adja vissza a gyors mozgású játék izgalmát. A monitor képességei között megtalálható a legújabb elmosódás csökkentő technológia (Motion Blur Reduction), az alacsony kék fény kibocsátásért felelős technológia (Low Blue Light), a játék kényelmét szem előtt tartó villogásmentes háttérvilágítás, a GROM (Gaming Optimization Management) és a kijelző menüsegéd is. A monitor funkciói mind az agilis teljesítményt, vizuális kényelmet és megelégedettséget szolgálják, valamint a győzelmet és a szórakozást.


  A játék a részletekben rejlik:
  Az XL2720Z-vel a BenQ valódi elkötelezettséget mutat a játékok részletességének megjelenítése felé. Olyan monitor került  - professzionális Counter-Strike játékosok segítségével - kifejlesztésre, mint még soha: formás külső és kivételes funkciók egyben. A pontosság és a sebesség alapvető elvárás  a nagyteljesítményű játékosoknak szánt monitor felé, mely tulajdonságokkal - játék közben - előnyös helyzetbe kerülhet ellenfelével szemben.

  Elmosódás csökkentő technológia a tiszta látványért a játék alatt
  A BenQ új, elmosódást csökkentő (Motion Blur Reduction) technológiája tovább növeli az ultra-sima, elmosódás-mentes játékélményt, különösen FPS játékoknál, ahol minden egyes ezredmásodperc számít. Az elmosódást csökkentő technológia, a Motion Blur Reduction használatával a játékosok többé nem szenvednek a rossz minőségű vizuális élmény okozta időveszteségtől és csökkenő kényelemtől. Ehelyett, a játékosoknak minden rendelkezésre áll, amely csökkenti a reakcióidőt, így a legtökéletesebb győzelem lehet az övék.

  Alacsony kék fény kibocsátás, mint óvintézkedés a szem biztonságáért és kényelméért
  A BenQ új alacsony kék fénykibocsátású monitorai mellett hosszú órákat tölthet el a tiszta, kényelmes és kiemelkedő minőségű vizuális élmény által. A technológia sikeresen szűri ki a káros kék spektrumú fényt, amelyet a hagyományos számítógép képernyők bocsátanak ki. A szűrés különféle kék fény beállításokon keresztül érhető el, így a játékosok szeme védettebbé válik. Ennek megfelelően nincs többé szükség extra védelemre, a sárgás színezetű szemüvegekre. A játék mostantól tisztább, kényelmesebb és problémáktól mentessé válik.

  Frissítési frekvencia menedzser (GROM)
  Mint a világvezető márkája a professzionális gamer monitorok terén, a BenQ továbbfejlesztette azt az elképzelést, amely szerint csak különböző frekvenciát kínál különböző felbontásokhoz. A GROM, a frissítési frekvencia menedzser (Gaming Refresh rate Optimization Management) magasabb szintre emeli az optimális frissítési frekvenciákat (100/120/144Hz), amelynek célja, hogy közelebb hozzon játékosokat egy mással összehasonlíthatatlan játékélményhez. A játékvezérlet GROM együttműködik a kijelző üzemmóddal és az intelligens méretező technológiával, így a BenQ teljes frissítési frekvencia és felbontás menedzser megoldást ad a megszállott játékosok kezébe.

  Villogásmentes technológia a kiemelkedő játékkényelemért
  Az XL2411Z kifejlesztése során professzionális játékosok segítettek továbbfejleszteni a monitort, és kiküszöbölni a teljes tartományban a képernyővillogást. Ez a technológia hatékonyan csökkenti a szem fáradását és az extra vizuális kényelmen keresztül magasabb szintre emeli a játékteljesítményt, még a hardcore játékosok hosszú ütközetei során is. A BenQ gamer monitor, felvértezve a villogásmentes háttérvilágítással, egy epikus fegyver az Ön kezében riválisai felett.
  Az együttműködés
  Az első generációs XL sorozat fogadtatásában elért átütő sikert újabb lehetőség követte, így a BenQ örömmel üdvözölte a legendás Counter-Strike játékosokat, hogy az XL sorozatot egy új magasságba emeljék. Ahogyan a játékosok megosztották belső perspektívájukat, melyet a több éves játékosi tapasztalatuk támogat, úgy a BenQ kutatás-fejlesztés bajnokai a kijelzők terén kamatoztatták tudásukat, hogy minden funkciót és jellemzőt újragondoljanak, és egy igen erőteljese játék eszközzé alakítsák azokat, hogy a professzionális játékosokat versenyelőnyhöz juttassák.
  A "Black eQualizer" teljes láthatóságot biztosít
  Még a leggyakorlottabb játékosoknak is gondot okozhat a gyenge láthatóság sötét jelenetekben. A "Black eQualizer" színkezelő motorral példátlan szintre emelheti a vezérlést és a láthatóságot. A játékosok könnyebben kiszúrhatják az ellenségeiket a játékban, és gyorsabban reagálhatnak rájuk, ugyanis a sötét jelenetek láthatóbbá válnak, miközben megőrzésre kerül a világos területek részletessége.

  Speciális "S kapcsoló" a gyors vezérléshez és navigációra
  Az XL2720Z egy stílusos "S kapcsolóval" is rendelkezik. Ezen a távirányítón három, előre beállítható gomb található, melyekre elmentheti a személyre szabott képernyőbeállításokat, legyen szó akár játékról, munkáról vagy szórakoztatásról. Az "S kapcsolón" lévő görgető gomb segítségével gyorsan navigálhat és állíthat különböző menüpontokat az OSD menüben. Ezzel meggyorsíthatja a monitor beállításának fárasztó folyamatát. Mostantól a beállítások közötti váltás olyan egyszerű, mint az 1x1.

  Intuitív felhasználói felület a könnyű navigációért

  Az újonnan kifejlesztett - intuitív, vízszintesen megjelenő - OSD menüvel Ön kényelmesen módosíthatja a beállításokat. Ez az egyszerű kialakítás könnyebbé teszi a navigálást a beállítások és a további lehetőségek között.

  OSD menüsegéd a navigációhoz
  Az új OSD menüsegéd szoftver lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy a monitor OSD beállításait a játék üzemmód betöltőn keresztül érjék el. Az oldalról igényeiknek és kedvenc játékuknak megfelelően tölthetik le és telepíthetik a monitor előre behangolt beállításait.

  A játék üzemmód betöltő bevezeti a titokba
  A titokra fény derült. A speciális beállítások letöltésével azt láthatja, amit egy profi. Minden egyes exkluzív üzemmód, melyet profik hangoltak és használnak, lehetőséget ad Önnek, hogy előnyt kovácsoljon belőlük és elmenthesse az S kapcsolóra. A felhasználók szabadon letölthetik ezeket az előre beállított profilokat, és saját hasznukra fordíthatják azokat. A legendás játékosok további, a jövőben megjelenő profilt fognak megjelentetni, így Ön mindig a játék csúcsán állhat.

  Játsszon, mint egy professzionális játékos az exkluzív FPS üzemmód segítségével
  Találja meg a titkos nyerő stratégiát. A játékos legendákkal személyre szabott és előre beállított FPS üzemmód segítségével optimális fényerővel, kontraszttal, élességgel és színárnyalatokkal még elmosódott helyzetekben is könnyedén kiszúrhatja ellenfeleit és követheti mozgásaikat. Ebben az évben két speciális módozata érhető el az FPS üzemmódnak. Az első - FPS1 - üzemmódot a Counter-Strike 1.6-hoz, míg a másodikat - az FPS2-t - a Counter-Strike Source-hoz tervezték. A forma és a funkció tökéletes kombinációjával - a játékos szempontjából nézve - mindig egy lépéssel a játék előtt járhat.

  Testre szabható egyedi látvány
  A Kijelző üzemmód és az Intelligens méretező funkciók lehetővé teszik Önnek, hogy a monitor beállításait az egyedi igények szerint változtassa és növelje a játék élményét. A Kijelző üzemmóddal azonnal válthat a 17" (4:3), 19" (4:3), 19"W (16:9), 21.5" (16:9), 22"W (16:10), 23"W (16:9), 23.6"W (16:9), 24"W (16:9)  és a 27"W (16:9) formátumok között, vagy használja az Intelligens méretező funkciót, hogy szabadon élvezhesse a rugalmasságot, melyet a képernyő átméretezése ad. Együtt is használhatja ezt a két funkciót, mely kombinációval - alkalmazásokhoz vagy játékokhoz - a lehető legjobb látványt érheti el.

  Gyors, 1ms GTG válaszidő
  A gyors, 1ms GTG válaszidő magas fokú foltmentes játékélményt biztosít. A gyors mozgású akciók vagy drámai jelenetek tökéletesen - zavaró foltok nélkül - kerülnek megrajzolásra. Vegye kezébe sorsának irányítását, és ne bízza egy lassú kijelzőre a játékot.

  Ultra-sima játékélmény
  Használja ki az ultra-alacsony 0,001-képkocka bemeneti késedelmet a legsimább játékélmény eléréséhez! Annak érdekében, hogy a játékosoknak adott értékes milliszekundumok késedelem nélkül elérjék céljukat a játék során minden akció tökéletesen láthatóvá válik, szellemkép nélkül, valamint az egérmozgás is pontosan követésre kerül.

  NVIDIA® 3D Vision™ 2 teljes csatlakoztathatósággal
  Az NVIDIA® 3D Vision™ 2-ready igazolás az új NVIDIA 3D LightBoost™ technológiával fedezheti fel a játék élményét és teljesen valóságos, intenzív grafikai megjelenítésben részesülhet. Az XL2420T továbbá támogatja a D-Sub, a HDMI, a DVI-DL és a DP bemeneteket is a konzolok csatlakoztathatósága érdekében.

  Ultra-rugalmas magasságban állítható állvány és egyéb lehetőségek
  A magasságában állítható állvány egy ujjal kezelhető, így könnyedén beállíthatja a monitor magasságát a kényelmes szintre. A monitor vízszintesen és függőlegesen is mozgatható, valamint egy gyorsoldó VESA kerettel is felszerelték. Ezeken felül, asztalán mindig rendet tart a monitor hátoldalába integrált, ügyes fejhallgató akasztó.

  A legvégső fegyver
  A BenQ professzionális gaming monitorai nemcsak a hivatalos globális versenyek monitorai, hanem páratlan győztesei világhírű formai díjaknak is. Ezen túlmenően, a BenQ professzionális gaming monitorait kiemelkedő játékosok használják, hogy tökéletesítsék a játékélményt.

  Windows®8 kompatibilis
  Az XL2720Z  megfelelt a Windows® 8 által támasztott követelményeknek; a Windows® 8 színrendszerével teljes mértékben kompatibilis. Egyszerűen csatlakoztassa a XL2720Z -t a számítógépéhez, és a  Windows® 8 késlekedés nélkül felismeri, majd beállítja a monitort.
  kompat14_25465.jpg  ecoFACTS címke
  Megmutatja, mennyire környezetbarátok a BenQ termékei! A BenQ, a környezetbarát termékek fejlesztésekor nemcsak az előírásoknak passzívan megfelelni szeretne, hanem aktívan tökéletesíti a környezetbarát termékeit! Az ecoFACTS bizonyítja, hogy a BenQ - kiemelkedő erőfeszítéseket téve - milyen eredményeket ért el a veszélyes anyagok cseréje, az anyagválasztás, a csomagolás, az energiatakarékos kialakítás, és a gyártás egyéb területein.
  • Higanymentes LED hátsó megvilágítás
  • Környezetbarát nyomtatás a csomagoláson
  • BFR/PVC mentes műanyag ház
  *A jellemzők modellenként eltérhetnek. További információért kérjük, tekintse meg a technikai specifikációkról szóló táblázatot.
  *Az összehasonlításokban szereplő fotók szimulált képek.
  Tovább a gyártói weboldalra...

  tulajdonságok

  összehasonlítás

  BenQ

  27"

  TN

  1920 x 1080 pixel

  300 cd/m2

  12 000 000:1, Dinamikus

  170º / 160º

  1 ms

  16,7 millió

  nincs

  állítható magasságú, dönthető, forgatható, két állású, pivot

  3,5 mm Jack, D-SUB (VGA), DisplayPort, DVI-DL, HDMI, USB

  nincs

  nincs adat

  TCO 6.0, VESA, Windows 8

  fekete

  548 X 642 X 273 mm

  7,5 kg (Nettó), 10,2 kg (Bruttó)

  DVI kábel, S kapcsoló (OSD), tápkábel

  "OSD ""S kapcsoló""", 16:9-es képarány, 1ms GTG válaszidő, Alacsony kék fény kibocsátás, Álló és fekvő formátumban működtethető, Black eQualizer, Falra szerelhető (VESA 100x100), Fejhallgató kimenet, Flicker-free technológia, FPS üzemmód, Frissítési frekvencia menedzser (GROM), Game Mode Loader, HDCP támogatás, Intelligens méretező funkció, Kensington zár csatlakozó, Nvidia 3D ready, OSD menüsegéd, Pivot-funkció, Senseye 3, USB hub

  72 órán belül subpixel garancia, ezen túl Class-2 (5 hiba / 1millió pixel)

  3 év

  A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?
  Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.

  amit vásárlóink mondtak a termékről

  Ez a név fog megjelenni a hozzászólásnál (kötelező)

  Pl.: Könnyű használat, jó ár

  Pl.: Könnyen karcolódik, lassú menü

  Min. 6 karakter
  Az elküldött értékelés néhány percen belül jelenik meg az oldalon.

  • Kötelező megadni a nevet, ami legalább 2 karakter hosszú kell legyen!
  • Az értékelés szövege legalább 6 karakter kell legyen!

  Fórumszabályzat, moderálási elveink


  Összehasonlítás: 0 db termék
  Összeset törli
  Kijelöltek összehasonlítása
  Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.
  Összehasonlításhoz jelöljön ki legalább két terméket!
  A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?

  Kérjük, várj!