Kosár
A kosár üres. kosár megtekintése

PC Tools Spyware Doctor with AntiVirus 2011, 3 felhasználó

További képek PC Tools Spyware Doctor with AntiVirus 2011, 3 felhasználó

amit vásárlóink mondtak a termékről

 

1.0/1 értékelés

Cikkszám: 63618

 • Magyar nyelvű szoftver | 3 gépre telepíthető! | Eltávolítja a kémprogramokat és a vírusokat

Garancia: 1 év

részletes leírás
tulajdonságok

Mennyiség: db

990 Ft
 • SZUPER HETES

  Igényelj Cetelem hitelkártyát és azonnal 7% kedvezménnyel vásárolhatsz szaküzleteinkben! Az ajánlat más kedvezménnyel összevonható.

  921 Ft-ért elvihető!

  További információ

  Raktáron

  Nézd meg mások milyen hasonló terméket vásároltak:

  részletes leírás

  PC Tools Spyware Doctor with AntiVirus 2011, 3 felhasználó

  Egy doboz akár 3 gépre telepíthető! MAGYAR nyelven!

  Világszerte milliók által használt fejlett vírusírtó szoftver kémprogram védelemmel.

  Spyware Doctor with AntiVirus program megbízhatóságát és hatékonyságát mi sem bizonyítja jobban, hogy már több mint 160 millióan töltötték fel gépükre és ez a szám hétről hétre további milliókkal növekszik.

  Az embereknek az egész világon az az elvárásuk a Spyware Doctor with AntiVirus programal szemben, hogy megvédjék a PC-jüket olyan online fenyegetésekkel szemben, mint a spywarek, adwarek, trójaiak, keyloggerek, adathalász támadások és más rosszindulatú fenyegetések. A Spyware Doctor with AntiVirus több technikával védi a PC-t ezektől a rosszindulatú támadásoktól, beleértve az európai proaktív, automatizált és reaktív védelmet, hogy megállítsák a fenyegetéseket, minden belépési pontnál.

  Spyware Doctor with AntiVirus világszerte következetesen elnyerte Editors 'Choice díjat a vezető PC-magazinoknál és a vizsgáló laboratóriumoknál, beleértve az Egyesült Államokat, Egyesült Királyságot, Svédországot, Németországot és Ausztráliát is.

  Spyware Doctor with AntiVirus megkapta a legmagasabb kitüntetéseket a világ legtöbb vezető PC-kiadványánál, mint például a PCMag.com, PC World, PC Pro, PC Plus, PC Hatóság, PC Utilities, PC Advisor, PC Choice, Microdatorn, Computer Bild és a PC Answers Magazine.

  Érzékeli, eltávolítja és blokkolja a kémprogramokat és a vírusokat

  Spyware Doctor with AntiVirus kémprogram-elhárító tesz róla, hogy biztonságosan tudjon csatlakozni a világhálóra. A ThreatFire™ Behavioral Intelligence gyorsabban blokkol, mint a hagyományos aláírás ellenőrző módszerek.

  Az IntelliGuard ™ védelem figyeli a rosszindulatú tevékenységeket, a vírusokat, kémprogramokat, nyomkövető cookie-kat, gyanús ® ActiveX objektumokat, böngésző eltérítőket, keyloggereket, trójaiakat és egyéb fenyegetéseket.

  Könnyen használható víruskereső és kémprogram-eltávolító szoftver

  Spyware Doctor with AntiVirus egyfejlett vírus-és spyware eltávolító technológia, amely alapvető feladatai ellátása közben nem lassítja le a gépet. Az Intuitive State AwarenessModssegítségével megnézheti, hogyan használja a PC erőforrásait, ezzel is igazodva a program minimális teljesítmény igényét. Az egyszerű felhasználókra és nem csak a szakértőkre tervezett, Spyware Doctor with AntiVirustelepítése és használata a kezdőknek is egyszerű. A legjobb víruskereső és kémprogram-eltávolító szoftverek közé tartozó Spyware Doctor with AntiVirus automatikusan beállítja az optimális védelmet számítógépén, így nyugodtan használhatja gépét minden körülmény között.

  Spyware Doctor with AntiVirus fejlett IntelliGuard technológiával rendelkezik, mely csak akkor figyelmezteti a felhasználót, ha valódi fenyegetést, kémprogramot vagy vírust talált. Ez azt jelenti, hogy nem zavarja meg mindig a felhasználót rejtélyes kérdésekkel, ha egy szoftvert telepít, ha új weboldalt vesz fel a kedvencek közé, vagy ha megváltoztatja a gép beállításait. Ezek az idegesítő üzenetek olyan nemkívánt eredményeket okozhatnak, mint a különböző programhibák, a kedvencek elvesztése, vagy spyware ás vírusprogramok települése a rendszerre. A Spyware Doctor with AntiVirus a háttérben már megtette a kellő lépéseket, így Önnek nem kell bajlódnia az értelmezhetetlen kérdések megválaszolásával!

   

   


  tulajdonságok

  összehasonlítás

  Symantec

  biztonsági szoftver

  1 év

  A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?
  Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.

  amit vásárlóink mondtak a termékről

  Ez a név fog megjelenni a hozzászólásnál (kötelező)

  Pl.: Könnyű használat, jó ár

  Pl.: Könnyen karcolódik, lassú menü

  Min. 6 karakter
  Az elküldött értékelés néhány percen belül jelenik meg az oldalon.

  • Kötelező megadni a nevet, ami legalább 2 karakter hosszú kell legyen!
  • Az értékelés szövege legalább 6 karakter kell legyen!

  Fórumszabályzat, moderálási elveink


  1 (2015/04/10)

  tenné a dolgát, biztos, gépet lassítja

  minden

  3 éve vettem egy ilyet akkori XP 1 magos gépem kifeküdt tőle. Alig cammogott. Azóta a drágább Norton Int. Sec.-t használom. Ez 7000ft körül volt 2013-as de rögtön 2015-re frissitete magát, kis segitséggel.A PC toolst senkinek nem ajánlom, hacsak "bika" gépe nincs, ott lehet, hogy elboldogúl

  0 Jelentem Válasz


  Összehasonlítás: 0 db termék
  Összeset törli
  Kijelöltek összehasonlítása
  Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.
  Összehasonlításhoz jelöljön ki legalább két terméket!
  A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?

  Kérjük, várj!