Kosár
A kosár üres. kosár megtekintése

Pinnacle Studio 18 Plus szoftver, angoil nyelvű

További képek Pinnacle Studio 18 Plus szoftver, angoil nyelvű

amit vásárlóink mondtak a termékről

 

Értékeld elsőként!

Cikkszám: 293670

 • Professzionális videó szerkesztő | Több, mint 1800 videohatás | Angol nyelvű, Windows kompatibilis

 

részletes leírás
tulajdonságok

2017.04.06.

32.990 Ft

 • Nem kapható

  A terméket már nem forgalmazzuk.

  Nézd meg mások milyen hasonló terméket vásároltak:

  részletes leírás

  A világ vezető professzionális hang és videó technológiáit használó Avid készítette a Pinnacle Studio 17 Plust, amellyel úgy szerkeszthetünk videókat, mint a profik. Intuitív, új funkciók, elképesztően jó teljesítmény és előre elkészített tartalmak gazdag választéka áll a rendelkezésünkre a munkához. Számos támogatott készülékről vihetjük át gyorsan és egyszerűen a videókat és a képeket a Pinnacle Studioba, amiben aztán professzionális megjelenésű HD videókat készíthetünk több, mint 1800 videohatás, felirat és egyéb tartalom használatával. A kész műveket elmenthetjük a legnépszerűbb videoformátumokban, de akár DVD-t és Blu-ray-t is készíthetünk belőlük. Az egyedi és új archiváló és restauráló eszközök pedig biztosítják a munkák megőrzését a jövő számára.

  Filmkészítés gyorsan és könnyedén

  A Pinnacle Studio Plus egy nagyteljesítményű videoszerkesztő, amivel nem csupán egyszerű házi videókat készíthetünk, de akár teljes filmeket is összerakhatunk, anélkül, hogy különösebb felkészültségre lenne szükségünk. A Pinnacle Studio-val hatékonyan dolgozhatunk, és több időnk jut  az elkészült alkotások megosztásra.

  Importálás

  Videókat gyakorlatilag bármilyen eszközről importálhatunk a Pinnacle Studióba. Akár a GoPro vagy a Panasonic MVC formátumú 3D-s felvételeket is megnyithatjuk. A Pinnacle Studio Plus támogatja az 5.1-es surround hangzást.

  Szerkesztés bárhol és bármikor

  A Pinnacle Studio Plus mellé kapunk 50 GB online tárhelyet is a felhőben, melyet bárhonnan elérhetünk. A Project Package funkció használatával egy csomagba rendezhetjük az összes, a készülő filmhez tartozó média tartalmat. A https://itunes.apple.com/app/pinnacle-studio/id552100086?mt=8" target="_blank">Pinnacle Studio for iPad app pedig abban segít minket, hogy a kisebb szerkesztési feladatokat már akár útközben is elvégezhessük.

  Rendszerezés

  A beépített média könyvtárral egyszerű feladat a kedvenc filmek, fényképek és zenék rendszerezése, így könnyedén kereshetünk köztük, ha több különböző projektben is használnunk kell őket. A gyorsabb hozzáférés érdekében akár kategóriákba is rendezhetjük a tartalmakat, és címkékkel is elláthatjuk őket.

  Szerkesztés

  Az olyan kisebb szerkesztési feladatokat, mint a levágás, a nagyítás akár a média könyvtáron belül is elvégezhetők. Nem csak a videókat, képeket kezelhetjük, de a hang fájlokat is.

  Precíz szerkesztés

  A Pinnacle Studio Plus felhasználói felületén végtelen számú sávon dolgozhatunk, kép-a-képen és több rétegű effekteket alkalmazhatunk, pont úgy akár egy profi. A képkocka pontosságú szerkesztésnek köszönhetően precíz kontrollt gyakorolhatunk a vágás felett.

  Live Capture

  A beépített Live Screen Capture használatával rögzíthetjük a képernyőnkön megjelenő tartalmakat, amiket aztán felhasználhatunk prezentációkhoz és tréning videókhoz.

  Térhatású 3D filmek

  Az importálástól a szerkesztésen keresztül a megosztásig a Pinnacle Studio Plus minden olyan eszközt a kezünkbe ad, amivel térhatású 3D-s filmeket készíthetünk. Megnyithatjuk a GoPro 3D és a Panasonic MVC formátumú filmeket is akár. A készülő filmhez valós 3D-s effekteket adhatunk.

  Több, mint 1800 Keyframe alapú effekt

  Több, mint 1800 2D és 3D effektet, átmenetet és animált feliratot. A beépített Montage sablonokkal könnyedén készíthetünk esküvői és utazási videókat, de akár sci-fis és képregényes hatásokat is elérhetünk.

  Zene füleimnek

  Egy filmje se lehet teljes zenei aláfestés nélkül. A Pinnacle Studio Plus Scorefitter könyvtára számos szabadon felhasználható zenét és hangeffektust tartalmaz, melyek hossza igazodik a készülő videó hosszához. Természetesen más zenéket is használhatunk.

  Megosztás online és blu-ray lemezen

  A kész videókat egy gombnyomással megoszthatjuk a Facebook-on, a YouTube-on és a Vimeón. Készíthetünk DVD, AVCHD és Blu-ray lemezeket is, teljes 5.1-es hangzással. De olyan formátumokba is exportálhatunk, mint az Adobe Flash FLV, az MPEG-4 és a DivX.


  tulajdonságok

  összehasonlítás

  Pinnacle

  filmkészítő szoftver

  A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?
  Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.

  amit vásárlóink mondtak a termékről

  Ez a név fog megjelenni a hozzászólásnál (kötelező)

  Pl.: Könnyű használat, jó ár

  Pl.: Könnyen karcolódik, lassú menü

  Min. 6 karakter
  Az elküldött értékelés néhány percen belül jelenik meg az oldalon.

  • Kötelező megadni a nevet, ami legalább 2 karakter hosszú kell legyen!
  • Az értékelés szövege legalább 6 karakter kell legyen!

  Fórumszabályzat, moderálási elveink


  Összehasonlítás: 0 db termék
  Összeset törli
  Kijelöltek összehasonlítása
  Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.
  Összehasonlításhoz jelöljön ki legalább két terméket!
  A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?

  Kérjük, várj!