Kosár
A kosár üres. kosár megtekintése

Adobe Acrobat Professional 11 szoftver EU MAC, angol nyelvű

További képek Adobe Acrobat Professional 11 szoftver EU MAC, angol nyelvű

amit vásárlóink mondtak a termékről

 

Értékeld elsőként!

Cikkszám: 293716

 • Teljes körű Adobe Acrobat elérés | Online szolgáltatások | Angol nyelvű, MAC kompatibilis

 

részletes leírás
tulajdonságok

2017.04.06.

205.490 Ft

 • Nem kapható

  A terméket már nem forgalmazzuk.

  Nézd meg mások milyen hasonló terméket vásároltak:

  részletes leírás

  Az Adobe Acrobat szoftver kiváló lehetőséget kínál azon üzleti, kreatív és tervező szakembereknek, akik biztonságosan és hatékonyan szeretnének dokumentumokkal dolgozni. Itt a lehetőség PDF (Adobe Portable Document Format) készítésére bármilyen iratból – akár néhány gombnyomással. Az Acrobat XI Pro olyan további funkciókkal szolgál, amelyekkel magas szinten élhet az elektronikus dokumentumkezelés lehetőségeivel: Elektronikus űrlapok, színrebontás, nyomdai előkészítés, tervező programokkal együttműködés (AutoCAD, MSVision, stb...), és még sok más.

  Tökéletes megoldás kész dokumentumok elküldésére, azok átolvasására és korrektúrázására. Az elkészített PDF fájl tartalmazza az összes képi-, szöveg- és stíluselemet, amit a tervező - illetve a dokumentum készítője - elhelyezett benne. Microsoft Office, Internet Explorer, Microsoft Vision és AutoCAD programokból hozhat létre Adobe PDF fájlt a beállítások megtartásával és a nagy formátumú rajzok támogatásával.

  Az Adobe Acrobat segítségével létrehozott dokumentumainkkal egyszerűbb az irodai munka, a szoros határidők betartása és a precíz nyomdai előkészítés. Üzleti, műszaki és kreatív szakterületeken a testreszabott funkciók alkalmazásával lehetőségünk nyílik PDF dokumentum létrehozására, szerkesztésére, továbbítására, böngészésére; de akár mozgóképet, Flash-animációt is beilleszthetünk PDF állományunkba. A PDF segítségével a kollégák és az ügyfelek közti kommunikáció felgyorsítható.

  A PDF állományok a tartalom védelme szempontjából hozzáférési jogosultságokkal láthatók el. Az Adobe Acrobattal a Microsoft Outlook-ban írt és kapott e-mail-eket is PDF-fé alakíthatja a csatolt állományokkal együtt (néhány kivételtől eltekintve). Az Acrobat Professional segítségével könnyedén készíthet elektronikus űrlapokat, melyeket felrakhat internetre vagy elküldheti az ügyfeleinek, és így rengeteg papírmunkát takaríthat meg. Töltse le az ingyenes Adobe Reader szoftvert, amellyel megnyithatja, véleményezheti és digitális aláírással láthatja el a PDF formátumú dokumentumokat, sőt, munkatársaival élő online csoportmunkában is részt vehet.

  Rendszerkövetelmények
   
  Apple
  • Rendszer: Mac OS X v10.5.8 vagy v10.6.4
  • Processzor: PowerPC® G4 or G5 or Intel® processzor
  • Memória: 512 MB (1 GB az ajánlott)
  • Tárhely: 1,2 GB
  • Képernyő: 1024x768 - 16 bit
  • Safari 4 vagy 5
  • DVD-ROM meghajtó
  Funkciók

  Szövegek szerkesztése PDF-fájlban
  • A gépelési hibák kijavítása, a betűtípus megváltoztatása vagy egy bekezdés hozzáadása a PDF-fájlhoz épp olyan egyszerűen megoldható az új, rámutatással és kattintással használható felületen, mint bármely más alkalmazásban.
  PDF-fájlok konvertálása PowerPoint-dokumentummá
  • Projektjeit gyorsan indíthatja a PDF-fájlok teljes körűen szerkeszthető PowerPoint- bemutatóként való mentésével.
  Új PDF- és webes űrlapok létrehozása
  • Az Acrobat XI Pro szoftverhez tartozó Adobe FormsCentral asztali alkalmazásban professzionális sablonok testreszabásával és saját ötletei alapján is létrehozhatja űrlapjait.
  Űrlapokra adott válaszok begyűjtése a FormsCentral használatával
  • Egyszerűen összegyűjtheti a válaszokat, ha az Adobe FormsCentral online szolgáltatás segítségével online felületen helyezi el a PDF- vagy webes űrlapokat.*
  Képek szerkesztése PDF-fájlban
  • A PDF-fájlban található képek átméretezhetők, áthelyezhetők és beállításaik is módosíthatók anélkül, hogy a forrásként szolgáló eredeti fájl vagy grafika helyét meg kellene keresnie.
  Konvertálás és szkennelés PDF-be
  • Nem számít, hogy milyen típusú tartalmat kell átkonvertálnunk vagy beszkennelnünk PDF-be - papíralapú dokumentumot, e-mailt, fotót, táblázatot, weboldalt, Adobe Flash Player kompatibilis videót, stb. -, az Adobe Acrobat X-szel gyorsan és biztonságosan oldhatjuk meg a feladatot. Létrehozhatunk és megoszthatunk mobileszközökre és okos telefonokra optimalizált PDF-eket is.
  Fájlok tárolása és elérése Acrobat.com webhelyen
  • Az Acrobat.com webhelyen ingyenesen tárolhatja fájljait a felhőben, és asztali számítógépén vagy mobileszközén is elérheti őket az Acrobat vagy Reader alkalmazásból.
  PDF konvertálás
  • Minden olyan alkalmazásból készíthetünk PDF-et, ami képes nyomtatásra, anélkül, hogy ki kellene lépnünk az adott programból. Sőt, a Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher és Acces, illetve a Firefox és Lotus Notes alkalmazásokból akár egy gombnyomással is létrehozhatunk PDF-et a megnyitott dokumentumból vagy weboldalból.
  Szkennelés PDF-be
  • Papíralapú dokumentumok és űrlapok szkennelése PDF-be. Az Adobe Acrobat beépített OCR technológiájával a beszkennelt szöveg automatikusan kereshetővé válik, így könnyedén kijavíthatók az esetlegesen felmerülő hibák. A létrejött szöveg természetesen megnyitható más alkalmazásokban is.
  HTML-ből PDF
  • Az Internet Explorerben és a Firefoxban megnyitott weboldalakból egy kattintással hozhatunk létre PDF-eket, anélkül, hogy az oldalon lévő linkek megsérülnének. Létrehozhatunk PDF-et az adott weboldal általunk kiválasztott részeiből is.
  E-mailből PDF
  • Az e-mail alapú kommunikáció sokkal hatékonyabbá, az e-mailek keresése pedig jóval egyszerűbb a PDF technológia használatával. A Microsoft Outlookból és az IBM Lotus Notes-ból egy gombnyomással archiválhatjuk az e-maileket.
  PDF-ek exportálása és szerkesztése
  • Könnyedén szerkeszthetünk PDF file-okat, és exportálhatjuk azok tartalmait Wordbe vagy Excelbe. Kevesebb időt kell töltenünk az információk rendbetételével, és többet az újrahasznosításukkal. Az Acrobat X használatával csökkenthető a hibák száma, növelhető a produktivitás és hamarabb befejezhetők a futó feladatok.
  Word PDF-ből
  • A PDF file-ok elmenthető Word file-okként is, megőrizve az eredeti PDF tördelési tulajdonságait. A táblázatok, a képek és még a több hasábba tördelt szöveg is megőrzik relatív helyüket, ugyanúgy ahogy megmaradnak az oldal, a bekezdés és betűkészlet attribútumok is.
  Excel PDF-ből
  • Bővítse a tartalmak újrafelhasználását a PDF dokumentumokban tárolt adatok Excel file-ba történő konvertálásával. Arra is van lehetőség, hogy egy PDF oldalnak csak bizonyos részeit alakítsuk szerkeszthető formába.
  PDF file-ok szerkesztése
  • Gyorsan és egyszerűen szerkeszthetők a PDF dokumentumok, anélkül, hogy vissza kellene térnünk az eredeti file-hoz. Időt takaríthatunk meg azzal, ha a szöveget és a képeket közvetlenül a PDF file-on belül szerkesztjük. Eltávolíthatunk és elforgathatunk PDF oldalakat, de akár a sorrendjüket is megváltoztathatjuk.
  Előkészítés a nyomtatásra
  • Csökkentse a nyomtatás során jelentkező hibák számát. Az Acrobat X ideális eszköz ahhoz, hogy a PDF file-ok a lehető legjobb formájukban kerüljenek nyomtatásra.
  Több különböző file kombinálása több különböző alkalmazásból
  • Nem szükséges megtölteni az emberek postaládáját több különböző e-maillel és csatolt file-lal. Készítsünk és továbbítsunk professzionális megjelenésű PDF-eket, amiket egyszerű elküldeni, megnyitni és megtekinteni.
  PDF Portfolio készítés
  • Az új PDF Portfolio Wizard használatával gyorsan egyesíthetünk több különböző formátumú file-t - audiót, videót, média tartalmakat - egyetlen letisztult és áttekinthető PDF Portfolióba.
  Személyre szabott PDF Portfoliók
  • A PDF Portfoliók könnyedén alakíthatók az Acrobat X beépített sablonjaival, vizuális témáival és színpalettáival. A céges logó és színkód utalhat a cégünkre. Flash Builderben és Flash-ben pedig akár új sablonokat is létrehozhatunk.
  Rich media
  • Valósítsuk meg ötleteinket gazdag, interaktív dokumentumokban. Illesszünk a PDF-be Flash Player kompatibilis videókat és interaktív média anyagokat, amik akadás nélkül fognak megjelenni az Adobe Reader X-ben és 9-ben.
  Navigáció hozzáadása
  • A PDF olvasói egyszerűen és gyorsan tudnak navigálni a könyvjelzők, oldalszámok, fejlécek és láblécek segítségével. A beállításokat elmenthetjük, így más dokumentumokban is felhasználhatjuk őket.
  Nagyobb produktivitás
  • Az innovatív, produktivitást növelő funkciókkal leegyszerűsíthető az összetett PDF-ek elkészítése, és jobb eredmények érhetők el.
  Action Wizard
  • Automatizáljuk a rutinszerű, ismétlődő feladatokat egyetlen Actionben. Készítsünk, menedzseljünk és osszunk meg gyakran megismételt lépéseket, amiket később más PDF-eken vagy PDF-ek gyűjteményén alkalmazhatnak a munkatársaink.
  Dokumentumok online felülvizsgálása
  • Visszajelzések hatékonyabb gyűjtése és a döntési folyamatok felgyorsítása. Az online megosztott dokumentumok felülvizsgálásával és a PDF-ek megjegyzésekkel történő ellátásával biztosítható, hogy minden, a munkafolyamatban résztvevő munkatárs végig rálátással legyen a feladatra.
  Megjegyzések eszköztár
  • A PDF file-ok korrektúrája és jelölése könnyedén elvégezhető az Acrobat X által biztosított eszközökkel. Olyan, már régi ismerősnek számító eszközökkel dolgozhatunk, mint a ragadós feljegyzések, vonalak vagy a kiemelés.
  Dokumentumok online felülvizsgálása
  • A szükséges visszajelzéseket gyorsabban megkaphatjuk a megosztott dokumentumokkal, a résztvevők pedig láthatják egymás megjegyzéseit.
  Az Acrobat Reader kibővítése új funkciókkal
  • Engedélyezze az Adobe Reader X és Reader 9 felhasználóknak az űrlapok kitöltését és elmentését, a digitális aláírást és a PDF dokumentumok elfogadását.
  Megjegyzések
  • Egy egyszerű, áttekinthető panelen keresztül férhetünk a kijelölő eszköztárhoz és a megjegyzések megtekintéséhez. Az összes megjegyzés egy listába rendezhető, amiket aztán oldal, szerző és dátum szerint is rendezhetünk, és természetesen kereshetünk is bennük.
  Adatgyűjtés kitölthető PDF űrlapokkal
  • A papíralapú dokumentumokhoz hasonló interaktív PDF űrlapokkal könnyedén végezhetünk adatgyűjtést anélkül, hogy az IT segítségét kellene kérnünk.
  Form Wizard
  • Könnyedén készíthetünk dinamikus, kitölthető PDF űrlapokat papír alapú vagy más elektronikus dokumentumokból. A Form Wizarddal a statikus űrlapmezők automatikusan kitölthetővé alakulnak.
  Adobe Reader támogatás
  • Az Adobe Reader felhasználók részére lehetővé tehetjük az űrlapok kitöltését és elmentését, függetlenül a platformtól és az operációs rendszertől.
  Űrlaptervezés szabadon
  • Az Adobe LiveCycle Designer ES sablonjai alapján készíthetünk professzionális megjelenésű űrlapokat, de természetesen arra is van lehetőség, hogy teljesen új űrlapot tervezünk.
  Terjesztés és követés
  • Sokkal pontosabb és hatékonyabb adat gyűjtést végezhetünk a követhető elektronikus űrlapok terjesztésével. A terjesztést és a követés elvégezhető az Acrobat.com szolgáltatásaival is.
  Adatelemzés
  • Egyszerűsítsük le a jelentések és az analízisek elkészítését. A begyűjtött adatokat automatikusan egyetlen egy dokumentumba rendezhetjük. Az adatokat könnyedén exportálhatjuk egy táblázatba is.
  PDF file-ok és dokumentumok védelme
  • Egyszerűen használható eszközökkel gondoskodhatunk a bizalmas információk védelméről. A PDF-et védő jelszavakkal és a digitális aláírás technológiájával megbízható munkafolyamatokat építhetünk.
  Digitális aláírás
  • PDF digitális aláírása és időbélyegzővel történő igazolása. A címzettek leellenőrizhetik a digitális aláírással hitelesített dokumentumok valódiságát és integritását.
  Aláírás az Acrobat Readerben is
  • Az Acrobat segítségével engedélyezhetjük az Acrobet Reader X és 9 felhasználóknak is a PDF dokumentumok aláírását és az időbélyegző használatát.
  Jelszavak és jogosultságok
  • A jelszavak használatával kontrollálhatjuk a PDF dokumentumokhoz történő hozzáférést. Különböző jogosultságokat alkalmazhatunk a nyomtatásra, a másolásra és a módosításra. A jelszavak és jogosultságok elmenthetők, így más dokumentumokhoz is fel lehet őket használni.
  Információk végleges eltávolítása
  • Egyes bizalmas információkat (szövegeket, képeket, stb.) akár végérvényesen is törölhetünk a dokumentumokból. Egyetlen kattintással semlegesíthetjük a dokumentumokat, törölhetünk olyan rejtett információkat, mint a meta-adat, értesítések, csatolt file-ok, űrlapmezők rétegek és könyvjelzők.
  Olvasás, megosztás és keresés a PDF file-okban
  • Tegyük lehetővé, hogy bárki megtekinthesse, kinyomtathassa a PDF file-okat, illetve kereshessen bennünk az ingyenes Adobe Readerrel. Osszuk meg a PDF-eket a kollégáinkkal és az ügyfeleinkkel abban a tudatban, hogy a munkánkat olyan formában tekinthetik meg, mint ahogy azt mi elképzeltük. Mindezt függetlenül a formátumtól, a platformtól, a böngészőtől és az eszköztől.
  Optimalizált megtekintés
  • Az új Reading Module segítségével teljes képernyőn is megtekinthetjük a PDF file-okat. A menük és a panelek eltűnnek, hogy átadják a helyüket egy áttetsző eszköztárnak, amivel könnyedén navigálhatunk a megnyitott PDF-ben.
  Online megosztás
  • Az Acrobat.com-on keresztül biztonságosan és egyszerűen oszthatunk meg nagy méretű file-okat. Az Acrobat.com-ra feltöltött dokumentumokat megoszthatjuk személyekkel, csoportokkal a vállalaton belül és kívül is.

  tulajdonságok

  összehasonlítás

  Adobe

  irodai alkalmazás

  A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?
  Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.

  amit vásárlóink mondtak a termékről

  Ez a név fog megjelenni a hozzászólásnál (kötelező)

  Pl.: Könnyű használat, jó ár

  Pl.: Könnyen karcolódik, lassú menü

  Min. 6 karakter
  Az elküldött értékelés néhány percen belül jelenik meg az oldalon.

  • Kötelező megadni a nevet, ami legalább 2 karakter hosszú kell legyen!
  • Az értékelés szövege legalább 6 karakter kell legyen!

  Fórumszabályzat, moderálási elveink


  Összehasonlítás: 0 db termék
  Összeset törli
  Kijelöltek összehasonlítása
  Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.
  Összehasonlításhoz jelöljön ki legalább két terméket!
  A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?

  Kérjük, várj!