Kosár
A kosár üres. kosár megtekintése

Nintendo New Super Mario Bros. 2 3DS játékszoftver (NI3S495)

További képek Nintendo New Super Mario Bros. 2 3DS játékszoftver (NI3S495)

amit vásárlóink mondtak a termékről

 

Értékeld elsőként!

Cikkszám: 398109

 • Platform: Nintendo 3DS | Stílus: ügyességi | Kiadó: Nintendo

 

részletes leírás
tulajdonságok

2017.04.07.

11.790 Ft

 • Nem kapható

  A terméket már nem forgalmazzuk.

  Nézd meg mások milyen hasonló terméket vásároltak:

  részletes leírás

  New Super Mario Bros. 2 3DS játék adatai:

  A New Super Mario Bros. 2 egy klasszikus 2D-s ugráló videojáték, mely a Gomba Királyságban játszódik. Ez egy tipikus platform stílusú videojáték, a szerelő bajszos Márióval a főszerepben.
   
  A New Super Mario Bros. 2 közvetett folytatása a Nintendo DS-re kiadott első résznek és mint minden utód az új játékelemek egész sorát tartalmazza.  Kulcsfontosságú ebben az esetben, hogy a fő történet végigjátszásán kívül a játékosnak egymillió aranyat is össze kell gyűjtenie. Ez emeli a videojáték újrajátszásának értékét, amely a Márió videojátékoknál már hagyományosan magas.

  Szintek:
  Minden szintben lehetséges lesz az arany érmék gyűjtése. Valamelyik lehetőségeket nem lehet kihagyni, más esetekben szükség van azok előhívására, melyhez egy kis ügyességre van szükséged. Az erre való tekintettel az egyes szintek tele vannak ellenségekkel, rövidítésekkel, lehetőségekkel a nyaktörő ugrásokra és power-upokra. Ezen kívül a játék szó szerint ösztönöz a speed run kipróbálására. A hangsúly a hard-core játszhatásra minden hüvelyken érezhető.


  Power-upok:

  A New Super Mario Bros. 2 3DS játék az új Power-Upok egész sorát tartalmazza. Némelyik szintekben aranyozott ellenségekbe ütközöl, míg más szintekben te magad leszel arany. Beleütközhetsz ugyanis az arany virág formájában megjelenő power-upba, amelyet ha Márió elkap, akkor Márió aranyozottá változik. Az Arany Márió arany tűzgolyókat képes okádni, ami mindent amit eltalál arany érmékké változtat. A következő power-upnak köszönhetően Márió feje tégladobozzá változik és amikor el kezd futni arany érmék hosszú sorát hagyja maga után. Továbbá rendelkezésedre áll a mosómedve racoon öltözék, melyet ha Márió magára ölt a felhőkig repíti őt. Ennek köszönhetően tudsz eljutni a felhők között található magasan fekvő platformokra, vagy a szikla csúcsára, ahol további bónuszok várnak rád.

  Multiplayer:
  A klasszikus multiplayeren kívül az új Márió tartalmaz továbbá kooperatív multiplayert két játékos számára, akik két Nintendo 3DS konzolon játszanak. Egyikük Márió személyében játszik, míg a másik játékos Luigi, Márió testvérének személyében. Együtt fognak végighaladni az egyes szinteken keresztül és csak rajtuk függ, hogy fogják-e egymást segíteni, vagy mindegyik a saját útján megy és igyekszik nagyobb pontszámot elérni mint az ellenfél.

  Grafika:
  Ami a grafikus kabátot illeti a New Super Mario Bros. 2 3DS játék-nál ugyanolyan figyelmet fordítottak a részletekre mint a többi Nintendo videojátéknál.

  A sztereoszkópikus 3D effekt ebben a videojátékban nem okozza a játékvilág kiemelkedését a képernyőből. Ebben a videojátékban mint egy ablakon keresztül nézel be a Gomba Királyságba, amelyen keresztül látod a mélységet. További érdekes elemekkel pl. amikor állítod be a 3D effekt mélységét, a háttér nem csak távolodik, de egyre jobban el is mosódik.

  StreetPass:
  A New Super Mario Bros. 2 3DS játék szintén támogatja a StreetPass funciót. Ebben az esetben azonban nem a power-upokat fogjátok egymásnak küldeni mint a Super Mario 3D Landban, hanem a saját rekordjaitokat. Az igyekezetedben, hogy megtaláld minden szintben a lehető legtöbb aranyat támogat, hogy minden játékostól, akivel találkozol, megtudhatod a rekordjait és hogy mennyi arany érmét gyűjtött az egyes szintekben. Így vehetsz tudomást arról, hogy a szintben, melyről azt hitted, hogy már nincsenek arany érmék, még találhatóak arany érmék.

  A New Super Mario Bros. 2 támogatja a Nintendo Network szolgáltatást.  Tovább a gyártói weboldalra...

  tulajdonságok

  összehasonlítás

  Nintendo

  Nintendo 3DS

  ügyességi

  3+

  A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?
  Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.

  amit vásárlóink mondtak a termékről

  Ez a név fog megjelenni a hozzászólásnál (kötelező)

  Pl.: Könnyű használat, jó ár

  Pl.: Könnyen karcolódik, lassú menü

  Min. 6 karakter
  Az elküldött értékelés néhány percen belül jelenik meg az oldalon.

  • Kötelező megadni a nevet, ami legalább 2 karakter hosszú kell legyen!
  • Az értékelés szövege legalább 6 karakter kell legyen!

  Fórumszabályzat, moderálási elveink


  Összehasonlítás: 0 db termék
  Összeset törli
  Kijelöltek összehasonlítása
  Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.
  Összehasonlításhoz jelöljön ki legalább két terméket!
  A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?

  Kérjük, várj!