Kosár
A kosár üres. kosár megtekintése

Kinect Sports Rivals Xbox One játékszoftver (magyar szinkronos)

További képek Kinect Sports Rivals Xbox One játékszoftver (magyar szinkronos)

amit vásárlóink mondtak a termékről

 

4.0/1 értékelés

Cikkszám: 306145

 • Platform: XBOX ONE | Stílus: Sport | Kiadó: Microsoft

 

részletes leírás
tulajdonságok

2017.04.06.

11.999 Ft

 • Nem kapható

  A terméket már nem forgalmazzuk.

  Nézd meg mások milyen hasonló terméket vásároltak:

  részletes leírás

  Az Xbox One nagy felbontású kamerája azonnal felmér és részletes, digitális szuper-hasonmást gyárt, amellyel bajnokod rögtön az intenzív sport világába csöppen. A precíz mozgáskövetés nemcsak a végtagokat, de a kezet és ujjakat, sőt még az arcmimikát is felismeri, amellyel a Kinect Sports RIVALS a legpontosabb és legjobban reagáló játékmenetet kínálja.


  KIHÍVÓ LÉPETT ELŐ

  Aki nem más, mint TE. A vadonatúj, páratlan Kinect technológia azonnal képet alkot rólad és elkészíti szuper sportoló hasonmásodat – a bajnokodat. A játék csak rólad szól – arról, hogyan nézel ki, hogyan reagálsz, hogyan versenyzel. Az Xbox One Real Vision és Shadow technológiájával bajnokod megtanul úgy játszani, mint te és akkor is versenyezhet a nevedben, ha te nem vagy a közelben. A versengés mindig valódi és személyes.

  Gamescom_Bowling
  MINDIG ÚJ ÉLMÉNY

  A Kinect Sports Rivals újraértelmezi a kedvenc sportjaidat, és korábban elképzelhetetlen sportágakat tesz elérhetővé. Az adrenalinlöketért meglovagolhatod a hullámokat a Wake Race módban, vagy az életedet kockáztathatod a sziklamászás égbe nyúló falain. Akiknek jó a szemük, próbát tehetnek a céllövészettel. A futball szerelmesei kipróbálhatják az új Soccer módot, illetve bárki próbát tehet labdakészségével a tenisz- és a bowlingpályákon. A sportesemények örökké változó világában mindig van új verseny, amibe beszállhatsz. A játékosok fokozatosan léphetnek egyre magasabb szintre a sporteseményeken, hírnevet és jutalmakat szerezve. Ez egy sporttal teli világ, amit mindenki élvezni fog.

  A csapatok új dimenzióval gazdagítják adnak a játékot. Összekovácsolják és egyúttal megosztják a közösséget, és új életet visznek a versengésbe. A lázadó szelleműek a Wolf Clanhoz csapódhatnak, míg a büszke és becsületes versenyzők az Eagle Legion tagjaiban találhatnak bajtársakra. Ha agresszív vagy és könyörtelen, a Viper Network tárt karokkal vár. De először el kell nyerned a csapatkapitányod megbecsülését... és ez nem megy egyik pillanatról a másikra.


  TE A VILÁG ELLEN

  Válj bajnokká, amilyen mindig lenni szerettél volna egy örökké változó sportvilágban. Hozd létre azonnal szuper hasonmásodat, a bajnokodat, és küzdj meg barátaiddal, riválisaiddal és az egész világgal. Te a világ ellen.


  Tovább a gyártói weboldalra...

  tulajdonságok

  összehasonlítás

  Microsoft

  Xbox One

  sport

  12+

  A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?
  Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.

  amit vásárlóink mondtak a termékről

  Ez a név fog megjelenni a hozzászólásnál (kötelező)

  Pl.: Könnyű használat, jó ár

  Pl.: Könnyen karcolódik, lassú menü

  Min. 6 karakter
  Az elküldött értékelés néhány percen belül jelenik meg az oldalon.

  • Kötelező megadni a nevet, ami legalább 2 karakter hosszú kell legyen!
  • Az értékelés szövege legalább 6 karakter kell legyen!

  Fórumszabályzat, moderálási elveink


  1 (2014/09/09)

  Az lenne a kérdésem hogy ez a szoftver Angol vagy Magyar nyelvű? (A konkurens webshopoknál fel van tüntetve a játék nyelvezete.)

  0 Jelentem Válasz


  Összehasonlítás: 0 db termék
  Összeset törli
  Kijelöltek összehasonlítása
  Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.
  Összehasonlításhoz jelöljön ki legalább két terméket!
  A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?

  Kérjük, várj!