Kosár
A kosár üres. kosár megtekintése

Fable - The Journey Budget Xbox 360 kinect játékszoftver

További képek Fable - The Journey Budget Xbox 360 kinect játékszoftver

amit vásárlóink mondtak a termékről

 

Értékeld elsőként!

Cikkszám: 219110

 • Platform: Xbox360 | Stílus: Akció/kaland | Kiadó: Microsoft

 

részletes leírás
tulajdonságok

2017.04.07.

2.990 Ft

 • Nem kapható

  A terméket már nem forgalmazzuk.

  Nézd meg mások milyen hasonló terméket vásároltak:

  részletes leírás

  A Fable: The Journey története ötven évvel a harmadik Fable után játszódik. A történet főhőse egy Gabriel névre hallgató tehetséges fiatal, aki elszakadt karavánjával törzsétől - az útja során pedig megismerkedik egy Theresa névre hallgató hölggyel, aki a különös Corruption erői elől menekül. Néhány összeütközés után kiderül, hogy a Corruption valóban veszélyes, sötét ellenségeket rejt magában - a tét ekkor már jóval nagyobb, mint a szimpla életben maradás: egész Albion sorsa lesz a kezünkben!

  A Fable: The Journey csak és kizárólag a Kinect segítségével irányítható akció-szerepjáték, ami belsőnézetes kamera-móddal rendelkezik, a modern FPS-ekhez hasonlóan. A játékosok a kezük használatával a varázslatok széles tárházából válogatva győzhetik majd le az ellenfeleket - a viszonylag egyszerűnek tűnő koncepció azonban az ügyességünkre alapozva folyamatosan egyre nehezebb és nehezebb lesz majd. A játékban irányítanunk kell majd a lovunkat, akinek viselkedésére, állapotára jobb lesz odafigyelni, ha szeretnénk a maximális sebességet tartani - és nekünk kell majd figyelni arra is, hogy az úton maradjunk. Harc közben különböző kézmodulatokkal idézzük elő a varázslatokat: a játék rendszere igen komplex mágia-keverő modult tartalmaz, amiben egy rakás potenciális támadás közül választhatjuk ki azt, ami az adott helyzetben a legjobban megfelel majd céljainknak.

  A Fable: The Journey az eddig látott legkomplexebb Kinectes játékok egyike, így leginkább a Dance Central triójával érdemes egy lapon emlegetni - ha szereted a Fable szériát, akkor érdemes figyelni a játékra, függetlenül attól, hogy magát a Kinectet korábban kedvelted-e, vagy sem. A játék október tizenkettedikén jelenik majd meg - ha pedig szeretnél a legjobb formában felkészülni a Journey-re, akkor próbáld ki az Xbox Live Arcade-ra megjelent Fable Heroes-t, az ott elért eredményekkel ugyanis majd új dolgokat és bónusz szinteket nyithatsz meg a Journey hőse számára!

  tulajdonságok

  összehasonlítás

  Microsoft

  Xbox 360 Kinect

  akció, kaland

  12+

  A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?
  Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.

  amit vásárlóink mondtak a termékről

  Ez a név fog megjelenni a hozzászólásnál (kötelező)

  Pl.: Könnyű használat, jó ár

  Pl.: Könnyen karcolódik, lassú menü

  Min. 6 karakter
  Az elküldött értékelés néhány percen belül jelenik meg az oldalon.

  • Kötelező megadni a nevet, ami legalább 2 karakter hosszú kell legyen!
  • Az értékelés szövege legalább 6 karakter kell legyen!

  Fórumszabályzat, moderálási elveink


  Összehasonlítás: 0 db termék
  Összeset törli
  Kijelöltek összehasonlítása
  Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.
  Összehasonlításhoz jelöljön ki legalább két terméket!
  A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?

  Kérjük, várj!