Kosár
A kosár üres. kosár megtekintése

Splinter Cell Blacklist Day 1 (PS3) játékszoftver

További képek Splinter Cell Blacklist Day 1 (PS3) játékszoftver

amit vásárlóink mondtak a termékről

 

Értékeld elsőként!

Cikkszám: 261822

 • Platform: PS3 | Műfaj: FPS | Kiadó: Ubisoft

 

részletes leírás
tulajdonságok

2017.04.07.

13.990 Ft

 • Nem kapható

  A terméket már nem forgalmazzuk.

  Nézd meg mások milyen hasonló terméket vásároltak:

  részletes leírás

  Splinter Cell Blacklist Day 1 PS3 játékszoftver adatai:


  Amikor egy terrorszervezet fenyegetést intéz az USA kormánya felé, Sam Fisher újra felveszi ikonikus éjjellátóját és akcióba lendül! A Feketelista néven ismert világszintű terrortámadás-sorozatot csak egy törvényen kívüli ügynök akadályozhatja meg, aki az elnök támogatását mellett minden eszközt megkap feladata végrehajtására!


  Az Amerikai Egyesült Államok a világ országainak kétharmadában van jelen katonailag, ám ismeretlen terroristák ezt megelégelve ultimátumot intéznek az ország vezetőinek. A Feketelista nevű fenyegetés a történelem legmegrendítőbb terrorcselekményeit szabadítaná az emberekre, hacsak Sam nem vadássza le idő előtt a 12 tagból álló elit csoportot...

  Egy ember a törvény felett — Sam visszatért és veszélyesebb mint valaha! A krízishelyzetre való tekintettel bármilyen módszer és eszköz engedélyezett a különleges ügynök számára, hogy a tragédia megtörténte előtt levadássza a terroristákat. Az információszerzéshez durva módszerekkel kell kihallgatnod az ellenfeleket, szükség esetén pedig a gyilkolás sem jelenthet akadályt!

  A legjobb ügynök újra akcióban — A Splinter Cell: Blacklist játékban bemutatkozó Aktív Sprint rendszernek hála Sam szinte megállíthatatlan lesz, hiszen könnyedén átugorja a tereptárgyakat, vagy szükség esetén felmászik a falakon! A sorozat előző epizódjában látott gyors kivégzési módszer is visszatér, amellyel egy akár több célpontot is kiiktathatsz egy szempillantás alatt.

  Titkos prototípusok az arzenálban — Nincs titkos ügynök kütyük nélkül, ez pedig itt sem lesz másképp! Az előző részekből visszatérő, vékony száloptikás kamerát, valamint a repülő drónokat bevetve mindig képben leszel az ellenfelek számával és pozícióikkal, sőt, az utóbbival megzavarhatod, elterelheted figyelmüket is. Újra használható lesz a rajongók kedvenceként ismert “ragadós” sokkoló és a Karambit is, valamint még jó néhány trükkös szerkezet, melyek segítséget nyújtanak a behatolásban, felderítésben és persze a harcban.

  Dolgozz a világ legjobbjaival — Sam csak a legprofibb, legtehetségesebb emberekkel dolgozhat ha biztosra akar menni, ezért az Amerikai elnök támogatásával létrehozza 4th Echelon nevű titkos egységét, melynek tagjai között található operátor, fegyverszakértő és egy hacker is. Egyetlen ország felségterületéhez sem tartozó álcázott repülőgépük szolgál bázisukként, ahol új fegyverfejlesztéseket és kütyüket nyithat meg a játékos.

  Tovább a gyártói weboldalra...

  tulajdonságok

  összehasonlítás

  PlayStation 3

  FPS (lövöldözős)

  18+

  A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?
  Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.

  amit vásárlóink mondtak a termékről

  Ez a név fog megjelenni a hozzászólásnál (kötelező)

  Pl.: Könnyű használat, jó ár

  Pl.: Könnyen karcolódik, lassú menü

  Min. 6 karakter
  Az elküldött értékelés néhány percen belül jelenik meg az oldalon.

  • Kötelező megadni a nevet, ami legalább 2 karakter hosszú kell legyen!
  • Az értékelés szövege legalább 6 karakter kell legyen!

  Fórumszabályzat, moderálási elveink


  Összehasonlítás: 0 db termék
  Összeset törli
  Kijelöltek összehasonlítása
  Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.
  Összehasonlításhoz jelöljön ki legalább két terméket!
  A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?

  Kérjük, várj!