Kosár
A kosár üres. kosár megtekintése

Apple iPad mini 2 Wi-Fi 16GB, asztroszürke (me276hc/a)

További képek Apple iPad mini 2 Wi-Fi 16GB, asztroszürke (me276hc/a)

amit vásárlóink mondtak a termékről

 

3.7/3 értékelés

Cikkszám: 259922

 • 7,9" (2048x1536) IPS LED érintőkijelző | 1,3GHz Dual-Core 64 bites architektúrájú A7 chip | Apple iOS 8

Garancia: 1 év

részletes leírás
tulajdonságok

2017.04.07.

92.990 Ft

 • Nem kapható

  A terméket már nem forgalmazzuk.

  Nézd meg mások milyen hasonló terméket vásároltak:

  részletes leírás

  Az iPad mini 2 kiválóan hordozható készülék csodaszép, 7,9 hüvelykes Retina kijelzővel és hatékony A7 chippel. Mindössze 7,5 mm vastag, és csupán 341 gramm.
   

  Technikai adatok

  Az iPad mini 2-nek tetszetős, 7,9 hüvelykes Retina kijelzője van. A készülék csupán 7,5 mm vastag, és mindössze 341 gramm. Legfontosabb összetevői a hatékony, asztali számítógépekben megszokott, 64 bites architektúrájú A7 chip, a korszerű iSight kamera és FaceTime HD-kamera, a Wi-Fi és a 4G-s LTE-kapcsolat, valamint az iCloud. Akkumulátora akár 10 órás üzemidőt is biztosít. Nagyszerű irodai és kreatív alkalmazásai mellett az iOS 9 rendszer számos új, hatékony funkciója, például a multitasking is megkönnyíti a használatát. Az App Storeból pedig rengeteg további alkalmazást tölthetsz le rá.
   

  Főbb jellemzők

  • 7,9 hüvelykes képátlójú Retina kijelző
  • A7 chip asztali számítógépekre jellemző, 64 bites architektúrával
  • 1080p felbontású videó rögzítésére képes, 5 megapixeles iSight kamera
  • FaceTime HD-kamera
  • 802.11n Wi-Fi MIMO-támogatással
  • 4G/LTE mobil adatkapcsolat
  • Akár 10 órás akkumulátor-üzemidő
  • Két hangszórós hangrendszer


  Jogi megjegyzések

  Használatához adat-hozzáférési csomagra van szükség. A 4G/LTE-hálózatok csak meghatározott piacokon és szolgáltatóknál érhetők el. A sebesség a helyi körülményeknek megfelelően változik. A 4G/LTE hálózati támogatással kapcsolatban fordulj a hálózati szolgáltatódhoz, illetve tanulmányozd a www.apple.com/ipad/LTE oldalt. Az akkumulátor üzemideje a használat módjától és a konfigurációtól függően változik. 
  További információ:  www.apple.com/hu/batteries.
   

  Technikai adatok

  A technikai adatok teljes körű ismertetése a  www.apple.com/ipad-mini-2/specs/ oldalon olvasható.
   

  iOS 8. Az iOS eddigi legnagyobb kiadása.
  Az iOS 8 funkcióit úgy terveztük meg, hogy minden nagyobb élmény legyen velük. A bámulatos új szolgáltatások alapjaiban változtatják meg azt, ahogyan üzeneteket küldesz, fényképeket szerkesztesz vagy az egészségeddel törődsz. A fejlesztők pedig az iOS 8 fantasztikus új funkcióinak kihasználásával mostantól még tovább tökéletesíthetik saját alkalmazásaikat.

  Frissítés iOS 8-ra

  A fantasztikus új funkcióknak és sok más mellett a Fotók, Üzenetek és Értesítések alkalmazásokban történt szenzációs fejlesztéseknek köszönhetően az iOS mostani verziója minden eddiginél nagyszerűbb lett. Az iOS 8 szoftverfrissítést ingyenesen letöltheted az Apple-től. További információ: www.apple.com/hu/ios.

  Retina kijelzős iPad mini, kisebb fajta csoda.
  Retina kijelzős iPad mini, kisebb fajta csoda.
  Bárhogy is nézzük, az iPad mini lenyűgöző. Bámulatos Retina kijelzője is csak a kezdet. Az új A7 chip, a korszerű vezeték nélküli kapcsolati támogatás és az iOS rendszerrel integrált, nagyszerű alkalmazások segítségével a Retina kijelzős iPad mini elképzelhetetlen mértékben tágítja a lehetőségeid határait. Jellemzőit tekintve teljes egészében megegyezik az iPad Airrel. Kivéve a szuper hordozható, egy kézzel is kiválóan kezelhető, továbbra is ideális mini méretét.
  Untitled-1_15494.jpgRagyogó 7,9 hüvelykes Retina kijelző, a különbség még sosem volt ilyen látványos.
  Az iPad mini most még jobban mutat a kezedben. Retina kijelzőjén több mint 3,1 millió képpont van – egymillióval több, mint egy HD-tévé képernyőjén. Ez 2048 x 1536 képpontos felbontást jelent, ami négyszerese az előző generációs iPad mini felbontásának. A képpontok olyan közel vannak egymáshoz, hogy az emberi szem nem képes megkülönböztetni őket. A fotók és a videók hihetetlenül részletgazdagok, a szöveg pedig borotvaéles – mert a legjobb képpont az, amelyik láthatatlan.

  7,9 hüvelykes kijelző, 2048x1536 képpontos felbontás, 3,1 millió képpont
  Vékony, könnyű kialakítás, telepakoltuk mindenféle jóval, mégis elfér a tenyeredben.
  Rengeteg bámulatos új dolgot sűrítettünk az iPad minibe. Lenyűgöző Retina kijelzőt, A7 chipet, korszerű vezeték nélküli technológiákat és számos más újdonságot tartalmaz, mégis vékony és könnyű (és mini) maradt. Mindössze 7,5 mm vastag, és nincs fél kiló. Azaz sokkal több mindenre leszel képes vele, mégsem érzed majd úgy, hogy valami nagyobbat tartanál a kezedben.

  wifi_1_15496.jpg7,5mm, 331 gramm
  Lenyűgöző teljesítmény. Mini, de erős.
  Az Apple új, saját fejlesztésű A7 chipje az iPadre is átülteti az asztali gépeken megszokott 64 bites architektúrát. Ez akár négyszeres processzorsebességet és nyolcszoros grafikus teljesítményt jelent minden tevékenységhez. Az aksi pedig továbbra is akár 10 órás működést biztosít mindenhez, legyen szó tanulásról, játékról, tartalomkészítésről vagy bármi másról, amivel elfoglalhatod magad.
  wifi_1_15497.jpg
  A7 chip
  Az A7 chip új magasságokba emeli az iPad sebességét és hatékonyságát. Ennek köszönhetően gyorsabbak az alkalmazások, a játékok jobban reagálnak a parancsokra, és az iPad minin végzett összes tevékenység gyorsabbnak hat – mivel valóban gyorsabb, akár négyszer is. De ez csak a kezdet. Támogatja az OpenGL ES API 3.0-s verzióját is, így olyan részletes grafika és vizuális effektusok megjelenítésére képes, ami régen csak asztali gépeken és játékkonzolokon volt lehetséges. Az A7 chip 64 bites architektúrájával a komolyabb, erőforrás-igényesebb alkalmazások használatához is utat nyit. Az iPad Air a korábbiaknál jóval több lehetőséget kínál számodra.
  wifi_1_15498.jpg
  M7 mozgáskövető koprocesszor
  Az iPad mini tervezése során jelentős szerepet kapott a hordozhatóság. Az M7 koprocesszor jelentősége is ebben rejlik. A koprocesszor a gyorsulásmérő, a giroszkóp és az iránytű által továbbított adatok felhasználásával méri az iPad mini mozgását, és segít praktikusabban kihasználni a készülék alkalmazásait. Ez a feladat alapesetben az A7 chipre hárulna, azonban az M7 sokkal hatékonyabban látja el, ami energiatakarékosabb működést eredményez.
   
  A jól megszokott, remek aksiüzemidő.
  Az iPad mininek csak a hatékonysága határtalan, az étvágya nem az. Bár az új készülék akár négyszer olyan gyors, mint az iPad mini előző generációs modellje, továbbra is hozza ugyanazt a bámulatos, 10 órás üzemidőt.1 A háttérben az A7 chip áll, amely nemcsak hatékony, hanem energiatakarékosan is működik. Bárhová viszed az iPad minit, az akkumulátor biztosan nem fog megakadályozni a terveidben.
   
  Korszerűbb vezeték nélküli kapcsolat. Bárhol jársz.
  A legújabb alkalmazás, könyv vagy film, amire rákattantál? Egy halaszthatatlan FaceTime-hívás vagy iMessage-üzenet? Az ultragyors vezeték nélküli kapcsolattal közvetlenül az iPad miniről éred el, amit szeretnél, vagyis minden eddiginél hatékonyabban maradhatsz szinkronban és kapcsolatban másokkal és más eszközökkel.
   
  Ultra gyors vezeték nélküli kapcsolat
  Az iPad mini a két antennának és a MIMO (multiple-input multiple-output) technológia támogatásának köszönhetően kétszeres Wi‑Fi teljesítményt nyújt. A kétsávos (2,4 és 5 GHz-es) 802.11n Wi‑Fi és a MIMO jóvoltából a sebesség a 300 Mb/s-ot is elérheti – ezzel megduplázva az iPad mini előző generációs modelljének adatátviteli sebességét. Vagyis ha az iPad minin szeretnél letölteni egy filmet, fotókat vagy dokumentumokat osztanál meg az AirDroppal, vagy ha internetezni szeretnél, a kapcsolat sebessége meghaladja a korábbi modellét.
   
  Akár 2 x gyorsabb Wi‑Fi
  Akár 300 Mb/s
  Még több LTE-sáv
  Az iPad mini mobilhálózati kapcsolatot is támogató Wi‑Fi + Cellular modelljével akkor is csatlakozhatsz az internethez, ha nincs a közelben Wi‑Fi jel. Az iPad mini a korábbinál is több sáv használatát támogatja, így világszerte több mobil adathálózathoz tudsz majd csatlakozni.2 A mobilinternet így sokkal több helyen válik elérhetővé, és igen gyors – van, hogy a széles sávú hálózatok sebességét is meghaladja. A díjcsomagok pedig rugalmasak; nem kell szerződést kötnöd.
   
  Hasznos appokkal kapható. munkára fel, de csak játék után.
  Az iPad mini tökéletes társ a mindennapokra. Alkalmazásai segítenek a megszokott időtöltések, feladatok kezelésében, például amikor e‑mailezni szeretnél, vagy felhívnád anyukádat a FaceTime-on. És most az iPhoto, az iMovie, a GarageBand, a Pages, a Numbers és a Keynote is ingyenes az iPad mini készülékeken.3 Ezekkel közvetlenül az iPad minin írhatod meg a legújabb regényedet, állíthatod össze a prezentációidat, és szerezhetsz zenét saját készítésű filmjeidhez. Az összes említett alkalmazást a 64 bites architektúrához optimalizáltuk, így egyenletesen, hatékonyan működnek. Az iPad mini jóval hatékonyabb lesz az eddigieknél – és ez által te is. Az első pillanattól, ahogy használni kezded.
   
  iMovie
  Varázsold hollywoodi bemutatókat idéző rövidfilmmé a saját HD-felvételeidet. A kész munkákat a YouTube-on és a Facebookon is megoszthatod, az iCloudnak köszönhetően pedig az összes készülékeden meg tudod nézni őket.
   
  GarageBand
  Élvezni fogod a zeneszerzést az iPaden az egyszerűen kezelhető érintőhangszerekkel és intelligens hangszerekkel. A felvevő-, mixelő- és szerkesztőeszközökkel részleteikben is könnyen kidolgozhatod a számokat.
   
  Pages
  Útközben is könnyedén megbirkózhatsz a jelentések, összefoglalók és egyéb dokumentumok szerkesztésével. Az írás soha nem volt még ilyen egyszerű. És pont.
   
  Numbers
  A táblázataid az adatok és ábrák egyszerű gyűjteményénél többet tesznek le az asztalra. Az előre beállított képleteket számos táblázat létrehozásához használhatod. Vagy akár egyetlen mozdulattal bámulatos interaktív diagramokat hozhatsz létre.
   
  Keynote
  Bárhova mész, mindenhol meggyőző prezentációkat tudsz létrehozni. Koppints a kiválasztott Apple-témára, és adj hozzá diagramokat, fotókat és filmszerű átmeneteket. A Keynote iPad-verziójával mindez lehetséges – és hordozható.
   
  App Store:kalandra fel-több mint 475 ezerre.
  Tervezd meg az utazásaidat. Ismerkedj meg a bálnák vándorlásával. Rajzolj építészeti terveket. Vagy verj vissza egy zombiinváziót. Bármit szeretnél csinálni, biztosan van hozzá iPad-alkalmazás. És a kínálat egyre csak bővül az App Store-ban. Az iPad-alkalmazásokat sokkal egyszerűbb használni, és jóval szerethetőbbek, mivel nem felnagyított-megnyújtott telefonos alkalmazások. Érezhetően az iPadhez valók – mert ahhoz is készültek. Kihasználják a Retina kijelző összes képpontját és az olyan technológiákat, mint a giroszkóp, a gyorsulásmérő és az iránytű. Ami az eléd táruló lehetőségeket illeti, a 64 bites architektúra jóvoltából ez még csak a jéghegy csúcsa. Az iPad minivel szédületes mennyiségű felfedezés, tudás és szórakoztató tevékenység birtokába jutsz.
   
  StockTouch
  Ha megismerkedsz ezzel az alkalmazással, máshogy tekintesz majd a tőzsdére. Ahogy kitárul előtted a piac világa, betekinthetsz a vállalatok és a piaci területek kulisszái mögé, és történeti ismereteket is szerezhetsz.
   
  djay 2
  Változtasd az iPad minit teljes értékű DJ-rendszerré, amelyből közvetlenül hozzáférsz az összes kedvenc számodhoz és játéklistádhoz.
  Gilt for iPad – Shop Designer Sales
  Vásárolj a Gilttel a legnépszerűbb márkák kínálatából. Baráti áron juthatsz a tervezői márkák női, férfi-, lakberendezési és egyéb termékeihez, és a helybéli elfoglaltságok között is nagyszerű lehetőségeket találhatsz.
   
  Infinity Blade III
  Vágj bele az időtlen kalandozásba, és közel harcolj a gonosztevőkkel bajnokhoz méltóan egy olyan világban, ahol a szerelem, a csalárdság és a megtorlás az úr.
   
  SketchBook Pro for iPad
  A rajzolásnak fele sem tréfa az iPaden. Személyre szabhatod a vásznat, és válogathatsz az ecset- és színtárakban. A munkameneteket akár gyorsított felvételen is mentheted.
   
  The Whole Pantry
  Egyszerűen elkészíthető, teljes tápértékű ételek receptjei életmód- és wellnesstanácsokkal kiegészítve. Az alkalmazás a kiegyensúlyozott táplálkozás jótékony hatásait – a nyugodt alvást, a fogyást, a bőr tisztaságát és az energikusabb mindennapokat – szem előtt tartva készült.
  wifi_1_15499.jpg
  FaceTime és iSight kamera. Mosolyra fakaszt.
  Sokszor jólesik, ha látod is, akivel beszélsz. Amikor az iPad mini FaceTime alkalmazásából hívod fel az ismerőseidet, már a videokép is sokatmondó. Wi‑Fi és mobilhálózaton keresztül is hívhatod őket, és minden apró arcrezdülést követhetsz – vagy megmutathatsz – a bámulatos kijelzőn.4 A FaceTime HD-kamera új generációs hátsó megvilágítású érzékelővel és nagyobb képpontokkal teszi derűssé a FaceTime-csevegéseket, az önarcképeket és a csoportos Photo Booth-fényképeket, még félhomályos környezetben is.
   
  5 megapixeles iSight kamera
  Elég, ha mi tudjuk, mi kell egy jó felvételhez. Ezzel neked nem kell foglalkoznod. Az iPad mini 5 megapixeles iSight kamerája segít megörökíteni életed legfontosabb pillanatait – mindig a kellő pillanatban. A Retina kijelzővel keretbe foghatod a tökéletes témát a képeidhez. Egy legyintő parancs, és máris váltottál a fényképezés és az 1080p felbontású HD-videók rögzítése között. Amikor fotó vagy videó készül, az A7 chip képi jelfeldolgozó egysége a kamerával együttműködésben számos beállítást hajt végre – azaz a végeredmény automatikusan kiváló lesz. Neked csak arra legyen gondod, hogy kivel oszd meg, amit átéltél.
  wifi_1_15504.jpg
  Kettős mikrofon
  Az iPad mini jó irányérzékkel figyeli a hangodat. A titok nyitja, hogy két mikrofonja van. Ezek nemcsak több hangot képesek befogni, hanem együttműködve jobb minőséget is képesek nyújtani, mivel elnyomják a zavaró hangokat. Ettől javul a FaceTime-hívások hangja, mivel kevesebb a háttérzaj. És a videofelvételek hangja is tisztább lesz.
   
  iPad mini és iOS. A legjobbat hozzák ki egymásból.
  Mivel az iOS rendszert az iPad mini adottságaihoz fejlesztettük, nemcsak jól néz ki, hanem mesésen is fut. Az iOS frissen bevezetett, nagyszerű funkciói – köztük az AirDrop és a Vezérlőközpont, valamint az intelligensebb multitasking – minden eddiginél gyorsabbá, egyszerűbbé és élvezetesebbé teszik a mindennapi teendőket. Amit eddig is szerettél az iOS-ben, az mostantól még szeretni valóbb.
   
  iCloud. Minden, ami kell, ahol csak kell.
  Az iCloud minden eszközödön szinkronban tartja a tartalmat. A funkciót beépítettük a készülékeiden futó alkalmazásokba, azaz elkezdhetsz például egy Pages-dokumentumot a Maceden, és folytathatod a szerkesztést az iPad minin. Az iCloud- fotó megosztás jóvoltából az iPhone-oddal készített fotók azonnal megjelennek az iPad minin is. Ha vonatozás közben elkezdesz nézni egy filmet az iPad minin, az Apple TV-vel ugyanott folytathatod, ahol leszálláskor abbahagytad.
   
  AirPlay, Airprint és AirDrop. Kicsit nagyon oszt.
  Streamelj az AirPlay-jel
  Térj át nagy képernyőre az AirPlay-jel. Az Apple TV-n keresztül vezeték nélkül játszhatod át HD-tévére a legjobb tartalmakat az iPad miniről – például a filmeket az iTunesból. Ha bekapcsolod az AirPlay-tükrözést, megmutathatod az utazásaidon készült fotókat, együtt győzheted le az űrlényeket barátaiddal a legjobb játékokban, vagy prezentációt tarthatsz az osztálynak. Akár DJ is lehetsz: az iPad minin tárolt játéklistákat Wi‑Fi kapcsolattal AirPlay-kompatibilis hangszórókra játszhatod át.
   
  Nyomtass az AirPrinttel
  Ha nyomtatnod kell, azt közvetlenül az iPad miniről is megteheted. Wi‑Fi kapcsolaton keresztül bármelyik AirPrint-kompatibilis nyomtatóra elküldheted a nyomtatnivalót. Nem kell kábellel vesződnöd, vagy illesztőprogramokat letöltened. Az AirPrint-kompatibilis alkalmazásokban – például a Mailben, a Safariban, a Pagesben, a Keynote-ban, a Numbersben, az iBooksban és az iPhotóban – elég a Nyomtatás ikonra koppintanod. Ezzel az egyszerű módszerrel máris nyomtatásba küldheted az iPad minin lévő tartalmat.
   
  Megosztás az AirDrop funkcióval
  Az AirDrop segít megosztani az iPad minin tárolt tartalmat. Gyorsan átküldheted a kontakt adatokat, fotókat, videókat és más fájlokat a közelben lévő iOS -felhasználóknak. Nincs szükség bonyolult beállításokra, és nem kell címeket, telefonszámokat tárolnod. Ha a Megosztás gombra kattintasz, megjelennek a kijelzőn az elérhető felhasználók. Kiválaszthatod, hogy kinek akarsz tartalmat küldeni. Ha valaki neked küld tartalmat az AirDrop használatával, értesítést kapsz az iPad mini kijelzőjén. A küldeményhez az Elfogadás gombra kattintva férhetsz hozzá. Az AirDrop automatikusan biztonságos Bluetooth-, illetve Wi‑Fi kapcsolatot hoz létre, és továbbítja is a kívánt tartalmat.
   
  A doboz tartalma:
  • Retina kijelzős iPad mini
  • Lightning–USB átalakító kábel
  • USB hálózati adapter  tulajdonságok

  összehasonlítás

  Apple

  1,3GHz Dual-Core 64 bites architektúrájú A7 chip M7 mozgáskövető koprocesszorral

  1,3 GHz Dual-Core

  "7,9"""

  2048 x 1536 pixel

  16 GB ROM / 1 GB RAM

  nincs

  Apple iOS 8

  Bluetooth, WiFi

  3,5 mm Jack, Lightning

  1,3 megapixeles előlapi, 5 megapixeles autofókuszos kamera, Hibrid infravörös szűrő ƒ/2,4-es fényrekesz

  akár 10 óra

  200x134,7x7,5mm

  331g

  USB hálózati adapter, USB kábel

  Beépített mikrofon, E-iránytű, Gravitációs szenzor, Gyorsulásmérő, H.264 videólejátszás, Multi-touch kijelző, Retina kijelző, ultravékony kialakítás

  1 év

  A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?
  Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.

  amit vásárlóink mondtak a termékről

  Ez a név fog megjelenni a hozzászólásnál (kötelező)

  Pl.: Könnyű használat, jó ár

  Pl.: Könnyen karcolódik, lassú menü

  Min. 6 karakter
  Az elküldött értékelés néhány percen belül jelenik meg az oldalon.

  • Kötelező megadni a nevet, ami legalább 2 karakter hosszú kell legyen!
  • Az értékelés szövege legalább 6 karakter kell legyen!

  Fórumszabályzat, moderálási elveink


  3 (2014/06/21)

  Kicsit túlzásnak érzem a Telenor Hipernet csomagot egy wifis tablethez.

  58 Jelentem Válasz


  2 (2013/12/24)

  Ittegy magyar teszt erről: Hivatkozás

  129 Jelentem Válasz


  1 (2013/11/22)

  Minden

  Semmi

  Nagyon szuper kis gép! Baromi gyors, gyönyörű képe van. Olvasáshoz is használom, egyáltalán nem fárasztja a szemet. Kényelmesen elfér a táskámba, nem nehezebb, mint egy könyv, viszont kisebb helyet foglal :)

  14 Jelentem Válasz


  Összehasonlítás: 0 db termék
  Összeset törli
  Kijelöltek összehasonlítása
  Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.
  Összehasonlításhoz jelöljön ki legalább két terméket!
  A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?

  Kérjük, várj!